Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Ван, Дунчен - Управління запасами як складова процесу диджіталізації на підприємствах ресторанного бізнесу
Ван, Дунчен - Управління запасами як складова процесу диджіталізації на підприємствах ресторанного бізнесу
Стаття
Автор: Ван, Дунчен
Бізнес Інформ: Управління запасами як складова процесу диджіталізації на підприємствах ресторанного бізнесу
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Ван, Дунчен
Бізнес Інформ: Управління запасами як складова процесу диджіталізації на підприємствах ресторанного бізнесу
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Статья
Ван, Дунчен.
Управління запасами як складова процесу диджіталізації на підприємствах ресторанного бізнесу / Дунчен Ван, Олена Миколаївна Красноносова // Бізнес Інформ.– 2023.– № 5 (544).– С. 121-126 : іл.
Бібліогр.: 14 назв . – На укр. яз.
-- 1. підприємства ресторанного господарства. 2. виробничі запаси на підприємствах. 3. управління діяльністю підприємств. 4. цифровізація підприємств. 5. фінансова діяльність підприємств. 6. аналітична діяльність.
Ван, Дунчен.
Управління запасами як складова процесу диджіталізації на підприємствах ресторанного бізнесу / Дунчен Ван, Олена Миколаївна Красноносова // Бізнес Інформ.– 2023.– № 5 (544).– С. 121-126 : іл.
Бібліогр.: 14 назв . – На укр. яз.
-- 1. підприємства ресторанного господарства. 2. виробничі запаси на підприємствах. 3. управління діяльністю підприємств. 4. цифровізація підприємств. 5. фінансова діяльність підприємств. 6. аналітична діяльність.