Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Guohe, Qin - Conditions for Increasing the Competitiveness of Agro-Food Enterprises
Guohe, Qin - Conditions for Increasing the Competitiveness of Agro-Food Enterprises
Стаття
Автор: Guohe, Qin
Актуальні проблеми інноваційної економіки: Conditions for Increasing the Competitiveness of Agro-Food Enterprises
Умови підвищення конкурентоспроможності підприємств агропродовольчої сфери
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Guohe, Qin
Актуальні проблеми інноваційної економіки: Conditions for Increasing the Competitiveness of Agro-Food Enterprises
Умови підвищення конкурентоспроможності підприємств агропродовольчої сфери
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Статья
Guohe, Qin.
Conditions for Increasing the Competitiveness of Agro-Food Enterprises = Умови підвищення конкурентоспроможності підприємств агропродовольчої сфери / Qin Guohe, Yurii Kopiikovskyi // Актуальні проблеми інноваційної економіки.– 2023.– № 1/2.– С. 89-93 : іл.
Бібліогр.: 9 назв . – На англ. яз.
-- 1. агропродовольча сфера. 2. агропромислові підприємства України. 3. конкурентоспроможність підприємств. 4. зовнішнє середовище підприємств. 5. конкурентні стратегії підприємств.
Guohe, Qin.
Conditions for Increasing the Competitiveness of Agro-Food Enterprises = Умови підвищення конкурентоспроможності підприємств агропродовольчої сфери / Qin Guohe, Yurii Kopiikovskyi // Актуальні проблеми інноваційної економіки.– 2023.– № 1/2.– С. 89-93 : іл.
Бібліогр.: 9 назв . – На англ. яз.
-- 1. агропродовольча сфера. 2. агропромислові підприємства України. 3. конкурентоспроможність підприємств. 4. зовнішнє середовище підприємств. 5. конкурентні стратегії підприємств.