Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Чуйко Андрій Миколайович - Використання кріас-порошків із виноградних вичавків у виробництві борошняних виробів
Чуйко Андрій Миколайович - Використання кріас-порошків із виноградних вичавків у виробництві борошняних виробів
Автореферат/Дисертація
Автор: Чуйко Андрій Миколайович
Використання кріас-порошків із виноградних вичавків у виробництві борошняних виробів : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній
Автор: Чуйко Андрій Миколайович
Використання кріас-порошків із виноградних вичавків у виробництві борошняних виробів : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
А 133708
Главный филиал
Чуйко, Андрій Миколайович.
Використання кріас-порошків із виноградних вичавків у виробництві борошняних виробів : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Андрій Миколайович Чуйко; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2003.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія продуктів харчування.
А 133708
Главный филиал
Чуйко, Андрій Миколайович.
Використання кріас-порошків із виноградних вичавків у виробництві борошняних виробів : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Андрій Миколайович Чуйко; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2003.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія продуктів харчування.