Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Волошин Павло Валентинович - Технологія комплексної харчової добавки на основі боєнської крові
Волошин Павло Валентинович - Технологія комплексної харчової добавки на основі боєнської крові
Автореферат/Дисертація
Автор: Волошин Павло Валентинович
Технологія комплексної харчової добавки на основі боєнської крові : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній
Автор: Волошин Павло Валентинович
Технологія комплексної харчової добавки на основі боєнської крові : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
А 133709
Главный филиал
Волошин, Павло Валентинович.
Технологія комплексної харчової добавки на основі боєнської крові : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Павло Валентинович Волошин; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2003.– 17 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія продуктів харчування.
А 133709
Главный филиал
Волошин, Павло Валентинович.
Технологія комплексної харчової добавки на основі боєнської крові : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Павло Валентинович Волошин; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2003.– 17 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія продуктів харчування.