Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Лопухіна Ольга Олександрівна - Удосконалення процесу сатурації у виробництві цукру
Лопухіна Ольга Олександрівна - Удосконалення процесу сатурації у виробництві цукру
Автореферат/Дисертація
Автор: Лопухіна Ольга Олександрівна
Удосконалення процесу сатурації у виробництві цукру : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній
Автор: Лопухіна Ольга Олександрівна
Удосконалення процесу сатурації у виробництві цукру : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
А 134618
Главный филиал
Лопухіна, Ольга Олександрівна.
Удосконалення процесу сатурації у виробництві цукру : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Ольга Олександрівна Лопухіна; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2003.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
А 134618
Главный филиал
Лопухіна, Ольга Олександрівна.
Удосконалення процесу сатурації у виробництві цукру : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Ольга Олександрівна Лопухіна; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2003.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.