Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Одарченко Андрій Миколайович - Вплив мікробного полісахариду "Ксантан" на якість заморожених плодоовочевих паст в процесі їх збе...
Одарченко Андрій Миколайович - Вплив мікробного полісахариду "Ксантан" на якість заморожених плодоовочевих паст в процесі їх збе...
Автореферат/Дисертація
Автор: Одарченко Андрій Миколайович
Вплив мікробного полісахариду "Ксантан" на якість заморожених плодоовочевих паст в процесі їх збе... : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній
Автор: Одарченко Андрій Миколайович
Вплив мікробного полісахариду "Ксантан" на якість заморожених плодоовочевих паст в процесі їх збе... : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 135553
Главный филиал
Одарченко, Андрій Миколайович.
Вплив мікробного полісахариду "Ксантан" на якість заморожених плодоовочевих паст в процесі їх зберігання у замороженому стані : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Андрій Миколайович Одарченко; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2003.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Товарознавство харчових продуктів.
A 135553
Главный филиал
Одарченко, Андрій Миколайович.
Вплив мікробного полісахариду "Ксантан" на якість заморожених плодоовочевих паст в процесі їх зберігання у замороженому стані : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Андрій Миколайович Одарченко; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2003.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Товарознавство харчових продуктів.