Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Рубан Юрій Дмитрович - Скотарство і технологія виробництва та переробки молока і яловичини
Рубан Юрій Дмитрович - Скотарство і технологія виробництва та переробки молока і яловичини
Книга
Автор: Рубан Юрій Дмитрович
Скотарство і технологія виробництва та переробки молока і яловичини : Підручник для підготовки фахівців в аграр. ВНЗ I-II рівнів акредитац. із спец. "Зоотехнія"
Видавництво: Мета, 2003 г.
ISBN 966-7947-17-3
Автор: Рубан Юрій Дмитрович
Скотарство і технологія виробництва та переробки молока і яловичини : Підручник для підготовки фахівців в аграр. ВНЗ I-II рівнів акредитац. із спец. "Зоотехнія"
Видавництво: Мета, 2003 г.
ISBN 966-7947-17-3
(UA) Книга
XII> 16003
617456 Главный филиал
Рубан, Юрій Дмитрович.
Скотарство і технологія виробництва та переробки молока і яловичини : Підручник для підготовки фахівців в аграр. ВНЗ I-II рівнів акредитац. із спец. "Зоотехнія" / Юрій Дмитрович Рубан, Олександр Васильович Борщ, Олександр Гнатович Сирота, Микола Павлович Хоменко; За ред. Юрій Дмитрович Рубан.– К. : Мета, 2003.– 368 с. : іл. – На укр. яз.
ISBN 966-7947-17-3 : 18.00.
ББК П60-6я73
-- 1. Скотарство, молочне. 2. Скотарство, м'ясне.
XII> 16003
617456 Главный филиал
Рубан, Юрій Дмитрович.
Скотарство і технологія виробництва та переробки молока і яловичини : Підручник для підготовки фахівців в аграр. ВНЗ I-II рівнів акредитац. із спец. "Зоотехнія" / Юрій Дмитрович Рубан, Олександр Васильович Борщ, Олександр Гнатович Сирота, Микола Павлович Хоменко; За ред. Юрій Дмитрович Рубан.– К. : Мета, 2003.– 368 с. : іл. – На укр. яз.
ISBN 966-7947-17-3 : 18.00.
ББК П60-6я73
-- 1. Скотарство, молочне. 2. Скотарство, м'ясне.