Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Обробка

Рубрики
--> Продукти, харчові
----> Обробка

Рубрика

Назва:
 
Обробка  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Сучасні методи обробки харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Вербій В. П.
Сучасні методи обробки харчових продуктів: Навчальний посібник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2004 г.
ISBN відсутній


Технологія кулінарної обробки харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія кулінарної обробки харчових продуктів: навч. посіб. для студ. спец. 6.010103 "Учитель технологій і крелення" ден. та заоч. форм навч.
РВВ ГНПУ ім. О. Довженка, 2012 г.
ISBN відсутній


Технологія приготування їжі
Недоступно
 0 из 1
Книга
Шумило, Ганна Іванівна
Технологія приготування їжі: навч. посіб., для студентів ВНЗ I-II рівнів акредитації
Кондор, 2014 г.
ISBN 966-8251-06-7


Фізико-хімічні методи обробки сировини і харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Фізико-хімічні методи обробки сировини і харчових продуктів: підруч. для студентів ВНЗ
Кондор, 2015 г.
ISBN 978-617-7278-05-3


Фізико-хімічні основи технологій харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Книга
Ростовський, В. С.
Фізико-хімічні основи технологій харчових виробництв: підруч. для студентів ВНЗ
Кондор-Видавництво, 2017 г.
ISBN 966-351-080-3


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025