Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Фізико-хімічні методи обробки сировини і харчових продуктів
Фізико-хімічні методи обробки сировини і харчових продуктів
Книга
Автор:
Фізико-хімічні методи обробки сировини і харчових продуктів : підруч. для студентів ВНЗ
Видавництво: Кондор, 2015 г.
ISBN 978-617-7278-05-3
Автор:
Фізико-хімічні методи обробки сировини і харчових продуктів : підруч. для студентів ВНЗ
Видавництво: Кондор, 2015 г.
ISBN 978-617-7278-05-3
(UA) Книга
XIII> 68166
843908 Главный филиал
Фізико-хімічні методи обробки сировини і харчових продуктів : підруч. для студентів ВНЗ / Анатолій Іванович Соколенко, Володимир Антонович Піддубний, Віталій Миколайович Гіджеліцький, Олександр Юхимович Шевченко, Костянтин Вікторович Васильківський, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : Кондор, 2015.– 324 с.
500 пр.– Бібліогр.: с. 322-324 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7278-05-3.
УДК 663/664.03(075.8)
-- 1. Продукти, харчові – Обробка – Технології – Методи, фізико-хімічні – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів. 2. Сировина, харчова – Обробка – Технології – Методи, фізико-хімічні – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів.
XIII> 68166
843908 Главный филиал
Фізико-хімічні методи обробки сировини і харчових продуктів : підруч. для студентів ВНЗ / Анатолій Іванович Соколенко, Володимир Антонович Піддубний, Віталій Миколайович Гіджеліцький, Олександр Юхимович Шевченко, Костянтин Вікторович Васильківський, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : Кондор, 2015.– 324 с.
500 пр.– Бібліогр.: с. 322-324 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7278-05-3.
УДК 663/664.03(075.8)
-- 1. Продукти, харчові – Обробка – Технології – Методи, фізико-хімічні – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів. 2. Сировина, харчова – Обробка – Технології – Методи, фізико-хімічні – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів.