Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Шевченко, Олександр Юхимович
К списку авторов
Шевченко, Олександр Юхимович
Сортувати за:заглавиюЗв'язані описи:
Книга
Прикладна механіка: Метод. вказівки до викон. латораторних робіт для студ. технолог. спец. напрямів 6.0916 "Хімічна технолгія та інженерія" і 6.0917 "Харчова технологія та...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній
Прикладна механіка: Метод. вказівки до викон. латораторних робіт для студ. технолог. спец. напрямів 6.0916 "Хімічна технолгія та інженерія" і 6.0917 "Харчова технологія та...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній
Книга
Математичне моделювання процесів пакування: Метод. вказівки до практ. занять для студ. спец. 7.090223 "Машини і технологія пакування" (спеціалізація "Машини і технологія пакування...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній
Математичне моделювання процесів пакування: Метод. вказівки до практ. занять для студ. спец. 7.090223 "Машини і технологія пакування" (спеціалізація "Машини і технологія пакування...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній
Книга
Домарецький Віталій Афанасійович
Біологічні та фізико-хімічні основи харчових технологій: монографія
Фенікс, 2011 г.
ISBN відсутній
Домарецький Віталій Афанасійович
Біологічні та фізико-хімічні основи харчових технологій: монографія
Фенікс, 2011 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Шевченко Олександр Юхимович
Наукові основи і апаратурне оформлення процесів довгострокового зберігання харчових продуктів: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
Шевченко Олександр Юхимович
Наукові основи і апаратурне оформлення процесів довгострокового зберігання харчових продуктів: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
Книга
Основи технології та ресурсоенергозбереження в харчовій промисловості: монографія
Фенікс, 2011 г.
ISBN 978-966-651-972-9
Основи технології та ресурсоенергозбереження в харчовій промисловості: монографія
Фенікс, 2011 г.
ISBN 978-966-651-972-9
Книга
Інтенсифікація тепло-масообмінних процесів в харчових технологіях: монографія
Фенікс, 2011 г.
ISBN відсутній
Інтенсифікація тепло-масообмінних процесів в харчових технологіях: монографія
Фенікс, 2011 г.
ISBN відсутній
Книга
Сучасні технології забезпечення якості харчових продуктів у процесі їх тривалого зберігання: монографія
ДонНУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-385-303-1
Сучасні технології забезпечення якості харчових продуктів у процесі їх тривалого зберігання: монографія
ДонНУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-385-303-1
Книга
Гідроструминні та гідромеханічні системи керування: монографія
Фенікс, 2013 г.
ISBN 978-966-136-085-2
Гідроструминні та гідромеханічні системи керування: монографія
Фенікс, 2013 г.
ISBN 978-966-136-085-2
Книга
Інновації в харчовій промисловості: від наукової ідеї до впровадження: монографія
Нац. ун-т харч. технологій, Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013 г.
ISBN 978-966-629-732-0
Інновації в харчовій промисловості: від наукової ідеї до впровадження: монографія
Нац. ун-т харч. технологій, Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013 г.
ISBN 978-966-629-732-0
Книга
Коливання, пульсації і нестаціонарні режими у сорбційних процесах: монографія
Кондор-Видавництво, 2017 г.
ISBN 978-617-7458-33-2
Коливання, пульсації і нестаціонарні режими у сорбційних процесах: монографія
Кондор-Видавництво, 2017 г.
ISBN 978-617-7458-33-2
Книга
Фізико-хімічні методи обробки сировини і харчових продуктів: підруч. для студентів ВНЗ
Кондор, 2015 г.
ISBN 978-617-7278-05-3
Фізико-хімічні методи обробки сировини і харчових продуктів: підруч. для студентів ВНЗ
Кондор, 2015 г.
ISBN 978-617-7278-05-3