Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Основи технології та ресурсоенергозбереження в харчовій промисловості
Основи технології та ресурсоенергозбереження в харчовій промисловості
Книга
Автор:
Основи технології та ресурсоенергозбереження в харчовій промисловості : монографія
Видавництво: Фенікс, 2011 г.
ISBN 978-966-651-972-9
Автор:
Основи технології та ресурсоенергозбереження в харчовій промисловості : монографія
Видавництво: Фенікс, 2011 г.
ISBN 978-966-651-972-9
(UA) Книга
XIII> 61652
722906 Главный филиал
Основи технології та ресурсоенергозбереження в харчовій промисловості : монографія / Віталій Афанасійович Домарецький, Геннадій Борисович Бобов, Олександр Юхимович Шевченко, Володимир Антонович Піддубний, Олег Олександрович Гросман, Нац. ун-т харч. технологій; За ред. Віталій Афанасійович Домарецький.– К. : Фенікс, 2011.– 573 с.
1 000 пр.– Бібліогр.: с. 563-567 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-651-972-9 : 35.00.
ББК Л80
-- 1. Харчова промисловість – Технології. 2. Харчова промисловість – Ресурсоенергозбереження.
XIII> 61652
722906 Главный филиал
Основи технології та ресурсоенергозбереження в харчовій промисловості : монографія / Віталій Афанасійович Домарецький, Геннадій Борисович Бобов, Олександр Юхимович Шевченко, Володимир Антонович Піддубний, Олег Олександрович Гросман, Нац. ун-т харч. технологій; За ред. Віталій Афанасійович Домарецький.– К. : Фенікс, 2011.– 573 с.
1 000 пр.– Бібліогр.: с. 563-567 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-651-972-9 : 35.00.
ББК Л80
-- 1. Харчова промисловість – Технології. 2. Харчова промисловість – Ресурсоенергозбереження.