Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Васильківський, Костянтин Вікторович
К списку авторов
Васильківський, Костянтин Вікторович
Сортувати за:
заглавию
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 1
Книга
Прикладна механіка: Метод. вказівки до викон. розрахунково-графічних робіт для студ. технолог. спец. напрямів 0916 "Хімічна технологія та інженерія" і 0917 "Харчова технологія та...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Прикладна механіка: Метод. вказівки до викон. латораторних робіт для студ. технолог. спец. напрямів 6.0916 "Хімічна технолгія та інженерія" і 6.0917 "Харчова технологія та...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Математичне моделювання процесів пакування: Метод. вказівки до практ. занять для студ. спец. 7.090223 "Машини і технологія пакування" (спеціалізація "Машини і технологія пакування...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Енергоматеріальні потоки харчових і мікробіологічних виробництв: монографія
Кондор-Видавництво, 2016 г.
ISBN 978-617-7278-46-6
Недоступно
0 из 1
Книга
Фізико-хімічні властивості пакувальних матеріалів: навч. посіб., для студентів вищ. навч. закл.
Кондор-Видавництво, 2013 г.
ISBN 978-966-2781-38-0
Недоступно
0 из 1
Книга
Фізико-хімічні методи обробки сировини і харчових продуктів: підруч. для студентів ВНЗ
Кондор, 2015 г.
ISBN 978-617-7278-05-3
Недоступно
0 из 1
Книга
Пакувальні матеріали та їх фізико-хімічні властивості: підручник, для студентів вищ. навч. закл.
Кондор, 2015 г.
ISBN 978-617-7278-06-0