Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Тести

Рубрики
--> Харчування
----> Тести

Рубрика

Назва:
 
Тести  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 1 | 2
Мікроорганізми, харчування і здоров'я людини
Недоступно
 0 из 1
Книга
Плахтій П. Д.
Мікроорганізми, харчування і здоров'я людини: [навчальний посібник]
ПП Буйницький О. А., 2006 г.
ISBN 966-293-702-1


Оздоровительные упражнения и питание
Недоступно
 0 из 1
Книга

Оздоровительные упражнения и питание
Агентство Мультипресс, 2010 г.
ISBN відсутній


Основи фізіології і гігієни харчування
Недоступно
 0 из 1
Книга

Основи фізіології і гігієни харчування: Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання розрахункової і контрольної робіт для студентів технологічних спеціальностей денної та заочної форм...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Основи фізіології та гігієни харчування
Недоступно
 0 из 1
Книга
Нелепа Анатолій Єгорович
Основи фізіології та гігієни харчування: [навч. посіб.]
ДонНУЕТ, 2008 г.
ISBN відсутній


Основи фізіології та гігієни харчування
Недоступно
 0 из 1
Книга

Основи фізіології та гігієни харчування: підруч. для студентів ВНЗ
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-427-6


Основи фізіології та гігієни харчування
Недоступно
 0 из 1
Книга
Зубар Надія Миколаївна
Основи фізіології та гігієни харчування: підручник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2006 г.
ISBN 966-629-219-X


Основи фізіології та гігієни харчування
Недоступно
 0 из 1
Книга
Дуденко Ніна Василівна
Основи фізіології та гігієни харчування: підручник
Університетська книга, 2009 г.
ISBN відсутній


Основи фізіології та гігієни харчування
Недоступно
 0 из 1
Книга
Зубар, Надія Миколаївна
Основи фізіології та гігієни харчування: підручник, для студентів ВНЗ
Центр учбової літератури, 2017 г.
ISBN 978-611-01-0994-9


Основи фізіології та гігієни харчування
Недоступно
 0 из 1
Книга
Зубар, Надія Миколаївна
Основи фізіології та гігієни харчування: підручник
Кондор, 2018 г.
ISBN 978-617-7582-90-7


Основи гігієни та безпеки харчування
Недоступно
 0 из 1
Книга
Царенко Олександр Михайлович
Ч. 2: Основи гігієни та безпеки харчування
2004 г.
ISBN відсутній


Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Павлоцька Лариса Федорівна
Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів: навчальний посібник
Університетська книга, 2007 г.
ISBN відсутній


Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Павлоцька Лариса Федорівна
Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів: навчальний посібник
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-347-7


Парадокс довголіття
Недоступно
 0 из 1
Книга
Ґандрі, Стівен Р.
Парадокс довголіття: як залишатися молодим до старості
Серія: # 1 New York Times bestseller
Форс Україна, 2020 г.
ISBN 978-617-7561-37-7


Пища, питание и болезни человека
Недоступно
 0 из 1
Книга
Генделека, Григорий Федотович
Пища, питание и болезни человека: эволюцион. и ист. аспекты
Полиграф, 2023 г.
ISBN 978-966-2326-77-2


Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу
Недоступно
 0 из 1
Книга

Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу: колективна монографія
Full-fledged nutrition : trends in energy efficient production, storage and marketing
НА НГУ, 2020 г.
ISBN 978-966-8671-58-6


Продуктовий геноцид в Україні
Недоступно
 0 из 1
Книга
Коваль, Ярослав Іванович
Продуктовий геноцид в Україні
Сполом, 2011 г.
ISBN 978-966-665-719-3


Раціональне і безпечне харчування як основа громадського здоров'я
Недоступно
 0 из 1
Книга
Касянчук, Вікторія Вікторівна
Раціональне і безпечне харчування як основа громадського здоров'я: навч. посіб.
Сум. держ. ун-т, 2017 г.
ISBN 978-966-657-712-5


Санитария и гигиена питания
Недоступно
 0 из 1
Книга
Шленская Татьяна Владимировна
Санитария и гигиена питания: Учебное пособие для студ. вузов
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
КолосС, 2004 г.
ISBN 5-9532024-3-1


Селен в окружающей среде: эколого-гигиенические аспекты проблемы
Недоступно
 0 из 1
Книга
Белецкая, Элеонора Николаевна
Селен в окружающей среде: эколого-гигиенические аспекты проблемы: монография
Акцент ПП, 2020 г.
ISBN відсутній


Селен у довкіллі: еколого-гігієнічні аспекти проблеми
Недоступно
 0 из 1
Книга
Білецька, Елеонора Миколаївна
Селен у довкіллі: еколого-гігієнічні аспекти проблеми: монографія
Акцент ПП, 2013 г.
ISBN 978-966-2607-67-3


Сучасні їжа, побутова хімія, ліки, реклама. Шлях до здоров'я
Недоступно
 0 из 3
Книга
Майхрич, Ярослав Іванович
Сучасні їжа, побутова хімія, ліки, реклама. Шлях до здоров'я
СПД Майхрич Я. І., 2014 г.
ISBN 978-966-96955-6-7


Три пользы. Основы правильного питания
Недоступно
 0 из 1
Книга
Литвина, И. И.
Три пользы. Основы правильного питания
Серія: Целительные силы
Комплект, 1994 г.
ISBN 5-88596-004-6


Фактичний стан харчування дитячого та дорослого населення Закарпатської області та практичні пора...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Фактичний стан харчування дитячого та дорослого населення Закарпатської області та практичні пора...: монографія
РІК-У, 2019 г.
ISBN 978-617-7692-64-4


Фармацевтическая броматология
Недоступно
 0 из 1
Книга

Фармацевтическая броматология: учеб. пособие для студентов высш. учеб. заведений
НФаУ, 2014 г.
ISBN 978-966-615-449-4


Що ми їмо?
Недоступно
 0 из 1
Книга
Вілсон, Бі
Що ми їмо?: як харчова революція змінює наші життя і світ навколо
Наш Формат, 2022 г.
ISBN 978-617-7866-09-0


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025