Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Книги у рубриці: Тести
Рубрики
--> Харчування
----> Тести
Друк списку
--> Харчування
----> Тести
Рубрика
- Назва:
- Тести
Друк списку
Зв'язані описи:
Книга
Плахтій П. Д.
Мікроорганізми, харчування і здоров'я людини: [навчальний посібник]
ПП Буйницький О. А., 2006 г.
ISBN 966-293-702-1
Плахтій П. Д.
Мікроорганізми, харчування і здоров'я людини: [навчальний посібник]
ПП Буйницький О. А., 2006 г.
ISBN 966-293-702-1
Книга
Основи фізіології і гігієни харчування: Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання розрахункової і контрольної робіт для студентів технологічних спеціальностей денної та заочної форм...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Основи фізіології і гігієни харчування: Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання розрахункової і контрольної робіт для студентів технологічних спеціальностей денної та заочної форм...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Книга
Нелепа Анатолій Єгорович
Основи фізіології та гігієни харчування: [навч. посіб.]
ДонНУЕТ, 2008 г.
ISBN відсутній
Нелепа Анатолій Єгорович
Основи фізіології та гігієни харчування: [навч. посіб.]
ДонНУЕТ, 2008 г.
ISBN відсутній
Книга
Основи фізіології та гігієни харчування: підруч. для студентів ВНЗ
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-427-6
Основи фізіології та гігієни харчування: підруч. для студентів ВНЗ
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-427-6
Книга
Зубар Надія Миколаївна
Основи фізіології та гігієни харчування: підручник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2006 г.
ISBN 966-629-219-X
Зубар Надія Миколаївна
Основи фізіології та гігієни харчування: підручник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2006 г.
ISBN 966-629-219-X
Книга
Дуденко Ніна Василівна
Основи фізіології та гігієни харчування: підручник
Університетська книга, 2009 г.
ISBN відсутній
Дуденко Ніна Василівна
Основи фізіології та гігієни харчування: підручник
Університетська книга, 2009 г.
ISBN відсутній
Книга
Зубар, Надія Миколаївна
Основи фізіології та гігієни харчування: підручник, для студентів ВНЗ
Центр учбової літератури, 2017 г.
ISBN 978-611-01-0994-9
Зубар, Надія Миколаївна
Основи фізіології та гігієни харчування: підручник, для студентів ВНЗ
Центр учбової літератури, 2017 г.
ISBN 978-611-01-0994-9
Книга
Зубар, Надія Миколаївна
Основи фізіології та гігієни харчування: підручник
Кондор, 2018 г.
ISBN 978-617-7582-90-7
Зубар, Надія Миколаївна
Основи фізіології та гігієни харчування: підручник
Кондор, 2018 г.
ISBN 978-617-7582-90-7
Книга
Павлоцька Лариса Федорівна
Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів: навчальний посібник
Університетська книга, 2007 г.
ISBN відсутній
Павлоцька Лариса Федорівна
Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів: навчальний посібник
Університетська книга, 2007 г.
ISBN відсутній
Книга
Павлоцька Лариса Федорівна
Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів: навчальний посібник
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-347-7
Павлоцька Лариса Федорівна
Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів: навчальний посібник
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-347-7
Книга
Ґандрі, Стівен Р.
Парадокс довголіття: як залишатися молодим до старості
Форс Україна, 2020 г.
ISBN 978-617-7561-37-7
Ґандрі, Стівен Р.
Парадокс довголіття: як залишатися молодим до старості
Форс Україна, 2020 г.
ISBN 978-617-7561-37-7
Книга
Генделека, Григорий Федотович
Пища, питание и болезни человека: эволюцион. и ист. аспекты
Полиграф, 2023 г.
ISBN 978-966-2326-77-2
Генделека, Григорий Федотович
Пища, питание и болезни человека: эволюцион. и ист. аспекты
Полиграф, 2023 г.
ISBN 978-966-2326-77-2
Книга
Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу: колективна монографія
Full-fledged nutrition : trends in energy efficient production, storage and marketing
НА НГУ, 2020 г.
ISBN 978-966-8671-58-6
Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу: колективна монографія
Full-fledged nutrition : trends in energy efficient production, storage and marketing
НА НГУ, 2020 г.
ISBN 978-966-8671-58-6
Книга
Касянчук, Вікторія Вікторівна
Раціональне і безпечне харчування як основа громадського здоров'я: навч. посіб.
Сум. держ. ун-т, 2017 г.
ISBN 978-966-657-712-5
Касянчук, Вікторія Вікторівна
Раціональне і безпечне харчування як основа громадського здоров'я: навч. посіб.
Сум. держ. ун-т, 2017 г.
ISBN 978-966-657-712-5
Книга
Шленская Татьяна Владимировна
Санитария и гигиена питания: Учебное пособие для студ. вузов
КолосС, 2004 г.
ISBN 5-9532024-3-1
Шленская Татьяна Владимировна
Санитария и гигиена питания: Учебное пособие для студ. вузов
КолосС, 2004 г.
ISBN 5-9532024-3-1
Книга
Белецкая, Элеонора Николаевна
Селен в окружающей среде: эколого-гигиенические аспекты проблемы: монография
Акцент ПП, 2020 г.
ISBN відсутній
Белецкая, Элеонора Николаевна
Селен в окружающей среде: эколого-гигиенические аспекты проблемы: монография
Акцент ПП, 2020 г.
ISBN відсутній
Книга
Білецька, Елеонора Миколаївна
Селен у довкіллі: еколого-гігієнічні аспекти проблеми: монографія
Акцент ПП, 2013 г.
ISBN 978-966-2607-67-3
Білецька, Елеонора Миколаївна
Селен у довкіллі: еколого-гігієнічні аспекти проблеми: монографія
Акцент ПП, 2013 г.
ISBN 978-966-2607-67-3
Книга
Майхрич, Ярослав Іванович
Сучасні їжа, побутова хімія, ліки, реклама. Шлях до здоров'я
СПД Майхрич Я. І., 2014 г.
ISBN 978-966-96955-6-7
Майхрич, Ярослав Іванович
Сучасні їжа, побутова хімія, ліки, реклама. Шлях до здоров'я
СПД Майхрич Я. І., 2014 г.
ISBN 978-966-96955-6-7
Книга
Литвина, И. И.
Три пользы. Основы правильного питания
ISBN 5-88596-004-6
Литвина, И. И.
Три пользы. Основы правильного питания
Серія: Целительные силы
Комплект, 1994 г.ISBN 5-88596-004-6
Книга
Фактичний стан харчування дитячого та дорослого населення Закарпатської області та практичні пора...: монографія
РІК-У, 2019 г.
ISBN 978-617-7692-64-4
Фактичний стан харчування дитячого та дорослого населення Закарпатської області та практичні пора...: монографія
РІК-У, 2019 г.
ISBN 978-617-7692-64-4
Книга
Фармацевтическая броматология: учеб. пособие для студентов высш. учеб. заведений
НФаУ, 2014 г.
ISBN 978-966-615-449-4
Фармацевтическая броматология: учеб. пособие для студентов высш. учеб. заведений
НФаУ, 2014 г.
ISBN 978-966-615-449-4
Книга
Вілсон, Бі
Що ми їмо?: як харчова революція змінює наші життя і світ навколо
Наш Формат, 2022 г.
ISBN 978-617-7866-09-0
Вілсон, Бі
Що ми їмо?: як харчова революція змінює наші життя і світ навколо
Наш Формат, 2022 г.
ISBN 978-617-7866-09-0