Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Книги у рубриці: Експертиза
Рубрики
-->
Продукти, харчові
----> Експертиза
Рубрика
Назва:
Експертиза
Друк списку
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 2
Книга
Другий північно та східно-європейський конгрес з харчової науки (NEEFood-2013): зб. тез доп., 26-29 травня 2013 р., м. Київ, Україна
The Second North and East European Congress on Food, NEEFood-2013
НУХТ, 2013 г.
ISBN 978-966-612-141-0
Недоступно
0 из 1
Книга
Експертиза та контроль якості продуктів харчування: навч.-метод. посіб. з напряму підготовки "Ветеринарна медицина"
ДДАУ, Дніпропетр. ун-т ім. Альфреда Нобеля, 2012 г.
ISBN 978-966-434-234-3
Недоступно
0 из 1
Книга
Юдічева, Ольга Петрівна
Експертиза товарів (експертиза продовольчих товарів): підручник, для студентів спец. 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" освіт. програми "Товарознавство та експертиза в...
ПУЕТ, 2017 г.
ISBN 978-966-184-274-7
Недоступно
0 из 1
Книга
Браїлко, Анна Сергіївна
Ідентифікація та методи визначення фальсифікації товарів: навч. посіб.
ПУЕТ, 2017 г.
ISBN 978-966-184-283-9
Недоступно
0 из 1
Книга
Шубин Александр Александрович
Методы контроля пищевых продуктов: Учебное пособие
ДонГУЭТ, 2005 г.
ISBN 966-385-023-X
Недоступно
0 из 1
Книга
Смоляр Володимир Іванович
Харчова експертиза: Навчальний посібник
Здоров'я, 2005 г.
ISBN 5-311-01375-3