Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Дослідження

Рубрики
--> Дослідження

Рубрика

Назва:
 
Дослідження  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | вперед >>
Збірник наукових статей магістрів факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та турист...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Збірник наукових статей магістрів факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та турист...: за результатами наукових досліджень 2012-2013 навчального року
ПУЕТ, 2013 г.
ISBN 978-966-184-219-8


Здоровье без лекарств: исцеляющие фрукты, овощи, растения
Недоступно
 0 из 1
Книга
Рогов Владимир Иванович
Здоровье без лекарств: исцеляющие фрукты, овощи, растения
Серія: Страна советов
Айрис-Пресс, 2004 г.
ISBN 5-8112-0857-X


Зоологічна екскурсія супермаркетом
Недоступно
 0 из 1
Книга
Горобець, Леонід
Зоологічна екскурсія супермаркетом: невідома історія відомих продуктів
Серія: Наукпоп
Віхола, 2022 г.
ISBN 978-617-7960-75-0


Ідентифікація та методи визначення фальсифікації товарів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Браїлко, Анна Сергіївна
Ідентифікація та методи визначення фальсифікації товарів: навч. посіб.
ПУЕТ, 2017 г.
ISBN 978-966-184-283-9


Ідентифікація та методи виявлення фальсифікації
Недоступно
 0 из 1
Книга
Воробець, Марія Михайлівна
Ідентифікація та методи виявлення фальсифікації: навч. посіб.
Чернів. нац. ун-т, 2017 г.
ISBN відсутній


Інжиніринг буденної їжі покоління Z
Недоступно
 0 из 1
Книга
Науменко, Олександр Петрович
Інжиніринг буденної їжі покоління Z: наочні матеріали, навч. посіб.
ДВНЗ УДХТУ, 2019 г.
ISBN 978-617-7478-38-5


Інноваційні технології переробки тваринницької сировини та виробництва харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Інноваційні технології переробки тваринницької сировини та виробництва харчових продуктів: навч. посіб.
Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2019 г.
ISBN 978-966-485-255-2


Інтенсифікація тепло-масообмінних процесів в харчових технологіях
Недоступно
 0 из 1
Книга

Інтенсифікація тепло-масообмінних процесів в харчових технологіях: монографія
Фенікс, 2011 г.
ISBN відсутній


Їжа в пареміях: на перетині культур
Недоступно
 0 из 1
Книга
Віват, Ганна Іванівна
Їжа в пареміях: на перетині культур
ВМВ, 2017 г.
ISBN 978-966-413-601-0


Їсти. Потреба, бажання, одержимість
Недоступно
 0 из 1
Книга
Россі, Паоло
Їсти. Потреба, бажання, одержимість
Вид-во Анетти Антоненко, Ніка-Центр, 2018 г.
ISBN 978-617-7192-92-2, 978-966-521-713-8


Консервирование пищевых продуктов. Микробиология, энергетика, контроль
Недоступно
 0 из 1
Книга
Пилипенко, Людмила Николаевна
Консервирование пищевых продуктов. Микробиология, энергетика, контроль: монография
ВМВ, 2015 г.
ISBN 978-966-413-524-2


Контроль безпеки сировини та харчових продуктів методом атомно-абсорбційної спектроскопії
Недоступно
 0 из 1
Книга

Контроль безпеки сировини та харчових продуктів методом атомно-абсорбційної спектроскопії: навч. посіб.
ЧНУ, 2014 г.
ISBN 978-966-423-321-4


Контроль безпечності харчових продуктів. Україна-ЄС: невирішені питання
Недоступно
 0 из 1
Книга

Контроль безпечності харчових продуктів. Україна-ЄС: невирішені питання: Міжнар. наук.-практ. конф. в рамках реалізації проекту за підтримки програми Жана Моне "Контроль безпечності харчових...
Food safety control. Ukraine-EU: unsolved questions
ЦП "Компринт", 2018 г.
ISBN відсутній


Контроль якості та безпечності харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Контроль якості та безпечності харчових продуктів: навч. посіб., для студентів спец. 181 "Харчові технології" вищ. навч. закл.
Левада, 2018 г.
ISBN 978-617-7527-42-7


Крафтові харчові технології: розроблення, дослідження, інжиніринг
Недоступно
 0 из 1
Книга

Крафтові харчові технології: розроблення, дослідження, інжиніринг: навч. посіб.
Олді+, 2024 г.
ISBN 978-966-289-914-6


Лабораторний практикум з токсикології продуктів харчування
Недоступно
 0 из 1
Книга

Лабораторний практикум з токсикології продуктів харчування: навч. посіб.
Вид-во Львівської політехніки, 2018 г.
ISBN 978-966-941-214-0


Лечебные и питательные свойства соевых продуктов
Недоступно
 0 из 1
Книга

Лечебные и питательные свойства соевых продуктов
[б.и.], 2000 г.
ISBN 5-7017-0338-X


Методи дослідження товарів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Методи дослідження товарів: метод. вказівки та завдання до виконання лаборатор. робіт для студ. товарознавчо-комерц. ф-ту напряму підгот. 6.030510 "Товарознавство і торговельне...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2013 г.
ISBN відсутній


Методи дослідження харчових продуктів та сировини
Недоступно
 0 из 1
Книга

Методи дослідження харчових продуктів та сировини: метод. вказівки та завдання для самост. роботи студ. товарознавчо-комерц. ф-ту напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"
Вид-во Львівської комерційної академії, 2013 г.
ISBN відсутній


Методи дослідження харчових продуктів та сировини
Недоступно
 0 из 1
Книга

Методи дослідження харчових продуктів та сировини: метод. вказівки та завдання до виконання лабораторних робіт для студ. товарознавчо-комерц. ф-ту напряму підготовки 6.140101...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2013 г.
ISBN відсутній


Методи дослідження харчових продуктів та сировини та фізико-хімічні методи аналізу
Недоступно
 0 из 1
Книга

Методи дослідження харчових продуктів та сировини та фізико-хімічні методи аналізу: метод. вказівки до викон. лаб. робіт і тест. завдання для контролю рівня знань студентів спец. 181 "Харчові...
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2018 г.
ISBN відсутній


Методи контролю якості харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 1: Методи контролю якості харчових продуктів
2013 г.
ISBN відсутній


Методи контролю якості харчової продукції
Недоступно
 0 из 1
Книга

Методи контролю якості харчової продукції: навч. посіб.
Університетська книга, 2012 г.
ISBN 978-966-680-583-9


Методи контролю якості харчової продукції
Недоступно
 0 из 1
Книга

Методи контролю якості харчової продукції: навч. посіб. для студентів ВНЗ
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-583-9


Методичний посібник НАССР: Аналіз небезпечних чинників та критичні точки контролю для підприємств...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Методичний посібник НАССР: Аналіз небезпечних чинників та критичні точки контролю для підприємств...
Хімджест, 2003 г.
ISBN 966-85370-3-3


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025