Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Технологія харчової та легкої промисловості

Рубрики
--> Технічні науки
----> Технологія харчової та легкої промисловості

Рубрика

Назва:
 
Технологія харчової та легкої промисловості  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | вперед >>
Розробка технології макаронних виробів з використанням кріопаст з моркви та гарбуза
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Набоков, Дмитро Олександрович
Розробка технології макаронних виробів з використанням кріопаст з моркви та гарбуза: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Розробка технології молока гідролізованого згущеного
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Калініна, Олена Дмитрівна
Розробка технології молока гідролізованого згущеного: автореф. дис ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Розробка технології м'якого сиру з пробіотичними властивостями
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Скрипніченко, Дмитро Михайлович
Розробка технології м'якого сиру з пробіотичними властивостями: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Розробка технології м'ясних паштетів з функціональними інгредієнтами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Агунова, Лариса Володимирівна
Розробка технології м'ясних паштетів з функціональними інгредієнтами: автореф. дис ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Розробка технології низькоалергенного гідролізату білків сироватки для збагачення молочних продук...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Дацишин, Катерина Євгенівна
Розробка технології низькоалергенного гідролізату білків сироватки для збагачення молочних продук...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Розробка технології овочевих десертів на основі білих коренів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Голінська, Яна Андріївна
Розробка технології овочевих десертів на основі білих коренів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Розробка технології одержання трести із соломи льону олійного з використанням штучного зволоження
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Горач Ольга Олексіївна
Розробка технології одержання трести із соломи льону олійного з використанням штучного зволоження: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Розробка технології одночасного фарбування та надання протигрибкових властивостей панчішно-шкарпе...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кругленко Наталія Вікторівна
Розробка технології одночасного фарбування та надання протигрибкових властивостей панчішно-шкарпе...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.19
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Розробка технології очищення вовняного волокна з використанням електророзрядної нелінійної об'ємн...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Єрмолаєва, Альона Василівна
Розробка технології очищення вовняного волокна з використанням електророзрядної нелінійної об'ємн...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.19
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Розробка технології паст білкових для дитячого харчування
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Українцева, Юлія Сергіївна
Розробка технології паст білкових для дитячого харчування: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Розробка технології підготовки і переробки голозерного вівса в круп'яні продукти
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кустов, Ігор Олександрович
Розробка технології підготовки і переробки голозерного вівса в круп'яні продукти: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Розробка технології плодово-ягідних алкогольних напоїв підвищеної біологічної цінності
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гайдай, Ірина Володимирівна
Розробка технології плодово-ягідних алкогольних напоїв підвищеної біологічної цінності: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Розробка технології плодово-ягідних соусів з використанням соків чорної смородини та порічок черв...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кирильченко, Марина Володимирівна
Розробка технології плодово-ягідних соусів з використанням соків чорної смородини та порічок черв...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Розробка технології сиров'яленого суцільном'язового продукту із м'яса птиці
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Крижська, Тетяна Анатоліївна
Розробка технології сиров'яленого суцільном'язового продукту із м'яса птиці: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Розробка технології солодких соусів з використанням хеномелесу
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Левченко, Юлія Вікторівна
Розробка технології солодких соусів з використанням хеномелесу: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Розробка технології соусів-дресингів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Жмудь Альона Вікторівна
Розробка технології соусів-дресингів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Розробка технології спеціального безбілкового хліба на основі полісахаридів рослинного і мікробно...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Цуканова, Олена Сергіївна
Розробка технології спеціального безбілкового хліба на основі полісахаридів рослинного і мікробно...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Розробка технології та обладнання для інактивації мікрофлори виноматеріалів шляхом мікрохвильової...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гулієв Шота Рубенович
Розробка технології та обладнання для інактивації мікрофлори виноматеріалів шляхом мікрохвильової...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Розробка технології твердого сиру функціонального призначення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ланженко, Любов Олександрівна
Розробка технології твердого сиру функціонального призначення: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Розробка технології фарбування бавовняних тканин активними барвниками із застосуванням катіонних ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Куник, Олександра Миколаївна
Розробка технології фарбування бавовняних тканин активними барвниками із застосуванням катіонних ...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.19
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Розробка технології фарбування поліамідних текстильних матеріалів окислювальними барвниками за ге...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Романкевич, Ярослав Олегович
Розробка технології фарбування поліамідних текстильних матеріалів окислювальними барвниками за ге...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.19
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Розробка технології фарбування похідними парафенілендіаміну
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гараніна Ольга Олександрівна
Розробка технології фарбування похідними парафенілендіаміну: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.19
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Розробка технології формування деталей головних уборів гідроструминним способом
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Якимчук Олена Володимирівна
Розробка технології формування деталей головних уборів гідроструминним способом: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.19
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Розробка технології функціонального молочного продукту, збагаченого біфідобактеріями, для дитячог...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Васильєва Наталія Іванівна
Розробка технології функціонального молочного продукту, збагаченого біфідобактеріями, для дитячог...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Розробка технології хімічної модифікації поліакрилонітрильних волокнистих матеріалів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бардаш, Наталія Олександрівна
Розробка технології хімічної модифікації поліакрилонітрильних волокнистих матеріалів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.19
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025