Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Технологія харчової та легкої промисловості

Рубрики
--> Технічні науки
----> Технологія харчової та легкої промисловості

Рубрика

Назва:
 
Технологія харчової та легкої промисловості  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | вперед >>
Розроблення та застосування імпульсного електрогідравлічного способу оброблення сировини рослинно...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Маринін Андрій Іванович
Розроблення та застосування імпульсного електрогідравлічного способу оброблення сировини рослинно...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології безлактозного концентрату маслянки із заданим складом нутрієнтів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Трубнікова, Анастасія Анатоліївна
Розроблення технології безлактозного концентрату маслянки із заданим складом нутрієнтів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології білково-мінерального збагачувача геродієтичного для м'ясних виробів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Галенко, Олег Олександрович
Розроблення технології білково-мінерального збагачувача геродієтичного для м'ясних виробів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


 Розроблення технології екструзійних картоплепродуктів підвищеної харчової цінності
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шульга, Оксана Сергіївна
Розроблення технології екструзійних картоплепродуктів підвищеної харчової цінності: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології заморожених молочно-білкових сумішей з продуктами переробки пшениці
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Тимчук, Алла Вікторівна
Розроблення технології заморожених молочно-білкових сумішей з продуктами переробки пшениці: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології зберігання яблук ранньозимових сортів за післязбиральної обробки інгібітор...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Худік, Людмила Миколаївна
Розроблення технології зберігання яблук ранньозимових сортів за післязбиральної обробки інгібітор...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.13
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Рябоконь, Наталія Валеріївна
Розроблення технології згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології кисловершкового масла з пробіотичними властивостями
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мусій, Любов Ярославівна
Розроблення технології кисловершкового масла з пробіотичними властивостями: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології комплексного перероблення молока на концентрати білково-ягідні
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пшенична, Тетяна Володимирівна
Розроблення технології комплексного перероблення молока на концентрати білково-ягідні: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології кондитерських напівфабрикатів з рослинними порошками та крему заварного на...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Янчик, Марія Володимирівна
Розроблення технології кондитерських напівфабрикатів з рослинними порошками та крему заварного на...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології мармеладних виробів для спортсменів силових видів спорту
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ройко, Ольга Михайлівна
Розроблення технології мармеладних виробів для спортсменів силових видів спорту: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології морозива з цукрозамінниками
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Осьмак, Тетяна Григорівна
Розроблення технології морозива з цукрозамінниками: автореф. дис ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології морозива із зародками пшениці
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мартич, Віталій Володимирович
Розроблення технології морозива із зародками пшениці: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології морозива молочного та ароматичного з рослинними екстрактами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Антонюк, Олена Володимирівна
Розроблення технології морозива молочного та ароматичного з рослинними екстрактами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології пектину з вторинної картопляної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пастух, Ганна Степанівна
Розроблення технології пектину з вторинної картопляної сировини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології переробки стебел льону олійного з метою одержання органічного геотекстилю
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бобирь, Сніжана Віталіївна
Розроблення технології переробки стебел льону олійного з метою одержання органічного геотекстилю: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології переробки стебел соломи льону олійного з метою одержання целюлозовмісних н...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мєняйло-Басиста, Ірина Олександрівна
Розроблення технології переробки стебел соломи льону олійного з метою одержання целюлозовмісних н...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології переробки стебел трести льону олійного з метою одержання нетканих матеріалів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Головенко, Тетяна Миколаївна
Розроблення технології переробки стебел трести льону олійного з метою одержання нетканих матеріалів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології підготовки бавовняного трикотажного полотна
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Скалозубова, Наталія Сергіївна
Розроблення технології підготовки бавовняного трикотажного полотна: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.19
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології просторового формування головних уборів у рідинному середовищі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Химич, Галина Миколаївна
Розроблення технології просторового формування головних уборів у рідинному середовищі: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.19
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології реструктурованих формованих продуктів із м'яса птиці
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Змієвська, Тетяна Миколаївна
Розроблення технології реструктурованих формованих продуктів із м'яса птиці: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології реструктурованих шинкових виробів з підвищеною біологічною цінністю
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Жук, Вікторія Олександрівна
Розроблення технології реструктурованих шинкових виробів з підвищеною біологічною цінністю: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології сиру термокислотного, збагаченого молочнокислою мікрофлорою
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Калмикова, Ганна Феодосіївна
Розроблення технології сиру термокислотного, збагаченого молочнокислою мікрофлорою: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


 Розроблення технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Лявинець, Георгій Михайлович
Розроблення технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології фруктозовмісного харчового сиропу з пшеничної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Карпович Інна Віталіївна
Розроблення технології фруктозовмісного харчового сиропу з пшеничної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025