Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Технологія харчової та легкої промисловості

Рубрики
--> Технічні науки
----> Технологія харчової та легкої промисловості

Рубрика

Назва:
 
Технологія харчової та легкої промисловості  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | вперед >>
Розроблення технології харчоконцентратів на основі їстивних грибів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Зінченко Інна Миколаївна
Розроблення технології харчоконцентратів на основі їстивних грибів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології хромощадного дублення шкір з використанням модифікованого монтморилоніту
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Марухленко, Марія Олександрівна
Розроблення технології хромощадного дублення шкір з використанням модифікованого монтморилоніту: автореф. дис. … канд. техн. наук, спец. 05.18.18
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Розроблення технологій вибілювання вовняного волокна з використанням електророзрядної нелінійної ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Асаулюк, Тетяна Сергіївна
Розроблення технологій вибілювання вовняного волокна з використанням електророзрядної нелінійної ...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.19
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Розроблення фізичних методик для товарознавчої оцінки продовольчої сировини тваринного походження
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гасай, Євгенія Леонідівна
Розроблення фізичних методик для товарознавчої оцінки продовольчої сировини тваринного походження: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Споживні властивості водно-дисперсійних фарб на основі каолінових наповнювачів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шульга, Ольга Сергіївна
Споживні властивості водно-дисперсійних фарб на основі каолінових наповнювачів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.08
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Споживні властивості вуглеводно-білкового продукту для спортсменів зі швидкісно-силовою спрямован...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Хробатенко, Олександра Віталіївна
Споживні властивості вуглеводно-білкового продукту для спортсменів зі швидкісно-силовою спрямован...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Споживні властивості драглеподібних харчових продуктів для спортсменів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Міклашевська, Юлія Богданівна
Споживні властивості драглеподібних харчових продуктів для спортсменів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Споживні властивості і збереженість нових екструдованих продуктів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гирка Ольга Ігорівна
Споживні властивості і збереженість нових екструдованих продуктів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Споживні властивості свіжих та малосольних огірків, отриманих низькотемпературним безрозсільним с...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Білоус, Вікторія Іванівна
Споживні властивості свіжих та малосольних огірків, отриманих низькотемпературним безрозсільним с...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Споживні властивості соусів та паст на сметанній основі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Жукевич, Олена Михайлівна
Споживні властивості соусів та паст на сметанній основі: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Споживні властивості структуроутворювачів на основі вторинної рибної сировини з товстолобика
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Іванюта, Анастасія Олександрівна
Споживні властивості структуроутворювачів на основі вторинної рибної сировини з товстолобика: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Споживні властивості та збереженість вафель із жировими начинками
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пахомова, Інна Володимирівна
Споживні властивості та збереженість вафель із жировими начинками: автореф.дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Споживні властивості цукерок для осіб з тривалим статичним фізичним навантаженням
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Нездолій, Андрій Олегович
Споживні властивості цукерок для осіб з тривалим статичним фізичним навантаженням: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Споживні властивості чорноморської акули катран (Squalus acanthias)
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Боліла, Надія Олександрівна
Споживні властивості чорноморської акули катран (Squalus acanthias): автореф. дис. … канд. техн. наук, [спец.] 05.18.15
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Стабілізація природного кольору продуктів переробки фруктів і овочів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Щербакова Тетяна Віталіївна
Стабілізація природного кольору продуктів переробки фруктів і овочів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Стабілізація споживних властивостей швидкозаморожених напівфабрикатів із культивованих печериць
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Нестеренко, Наталія Анатоліївна
Стабілізація споживних властивостей швидкозаморожених напівфабрикатів із культивованих печериць: автореф. дис. … канд. техн. наук, [спец.] 05.18.15
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Створення безаміачної технології пігментного друку текстильних матеріалів із використанням електр...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Діхтяренко, Мирослава Григорівна
Створення безаміачної технології пігментного друку текстильних матеріалів із використанням електр...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.19
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Створення вихрової установки і способу одержання зародка із зернових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шіхабутінова, Оксана Володимирівна
Створення вихрової установки і способу одержання зародка із зернових продуктів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Створення методології управління якістю виноградних вин з використанням ферментативного каталізу
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Остроухова, Олена Вікторівна
Створення методології управління якістю виноградних вин з використанням ферментативного каталізу: автореф. дис. …. д-ра техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Сушка пивної дробини в аеровіброкиплячому шарі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гура Олександр Васильович
Сушка пивної дробини в аеровіброкиплячому шарі: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Теоретичне обґрунтування і розроблення технологій натуральних концентрованих ароматизаторів із еф...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Фролова, Наталія Епінетівна
Теоретичне обґрунтування і розроблення технологій натуральних концентрованих ароматизаторів із еф...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Теоретичні основи процесів та обладнання для віброударного зневоднення відходів харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Севостьянов, Іван Вячеславович
Теоретичні основи процесів та обладнання для віброударного зневоднення відходів харчових виробництв: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Теорія варіаційного моделювання якості м'ясних та м'ясомістких продуктів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пасічний, Василь Миколайович
Теорія варіаційного моделювання якості м'ясних та м'ясомістких продуктів: автореф. дис. … д.-ра техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Теорія моделювання складу солених м’ясних виробів з використанням багатофункціональних розсільних...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кишенько, Ірина Іванівна
Теорія моделювання складу солених м’ясних виробів з використанням багатофункціональних розсільних...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Теплообмін при випарюванні в ротаційному термомеханічному агрегаті
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Омар Саїд Ахмед Мохамед Ахмед
Теплообмін при випарюванні в ротаційному термомеханічному агрегаті: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025