Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Книги у рубриці: Товарознавство харчових продуктів
Рубрики
--> Технічні науки
----> Технологія харчової та легкої промисловості
------> Товарознавство харчових продуктів
Друк списку
--> Технічні науки
----> Технологія харчової та легкої промисловості
------> Товарознавство харчових продуктів
Рубрика
- Назва:
- Товарознавство харчових продуктів
Друк списку
Зв'язані описи:
Автореферат/Дисертація
Ланиця, Ірина Федорівна
Удосконалення товарознавчих властивостей посічених м'ясних напівфабрикатів з використанням продук...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.15
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Ланиця, Ірина Федорівна
Удосконалення товарознавчих властивостей посічених м'ясних напівфабрикатів з використанням продук...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.15
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Баля, Лілія Вікторівна
Удосконалення якості консервів із квасолі у плодоовочевому соусі: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Баля, Лілія Вікторівна
Удосконалення якості консервів із квасолі у плодоовочевому соусі: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Шурдук, Інна Володимирівна
Удосконалення якості м'ясних емульсійних виробів, збагачених на кальцій: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Шурдук, Інна Володимирівна
Удосконалення якості м'ясних емульсійних виробів, збагачених на кальцій: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Значек, Рафаела Рафаелівна
Формування асортименту та товарознавча оцінка зернових хлібців поліпшеної якості: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Значек, Рафаела Рафаелівна
Формування асортименту та товарознавча оцінка зернових хлібців поліпшеної якості: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Харук Юлія Антонівна
Формування асортименту та якості фільтрувальних нетканих матеріалів на основі термостійких волокон: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
Харук Юлія Антонівна
Формування асортименту та якості фільтрувальних нетканих матеріалів на основі термостійких волокон: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Мостика, Костянтин Вікторович
Формування властивостей водонепроникних паперових пакувальних матеріалів для кондитерських виробів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Мостика, Костянтин Вікторович
Формування властивостей водонепроникних паперових пакувальних матеріалів для кондитерських виробів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Божко, Тетяна Василівна
Формування споживних властивостей десертних емульсійних крем-лікерів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Божко, Тетяна Василівна
Формування споживних властивостей десертних емульсійних крем-лікерів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Кузьменко, Ігор Олексійович
Формування споживних властивостей натуральних консервів з овочево-фруктової сировини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Кузьменко, Ігор Олексійович
Формування споживних властивостей натуральних консервів з овочево-фруктової сировини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Прядко, Ольга Анатоліївна
Формування споживних властивостей нових твердих сирів типу чедер: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
Прядко, Ольга Анатоліївна
Формування споживних властивостей нових твердих сирів типу чедер: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Давидович Оксана Ярославівна
Формування споживних властивостей печива цукрового з природними антиоксидантними добавками: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
Давидович Оксана Ярославівна
Формування споживних властивостей печива цукрового з природними антиоксидантними добавками: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Чорна, Анастасія Іванівна
Формування споживних властивостей полімерних пакувальних матеріалів для хлібобулочних виробів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній
Чорна, Анастасія Іванівна
Формування споживних властивостей полімерних пакувальних матеріалів для хлібобулочних виробів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Сєногонова Людмила Іванівна
Формування споживних властивостей цукерок для спортсменів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Сєногонова Людмила Іванівна
Формування споживних властивостей цукерок для спортсменів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Акмен, Вікторія Олександрівна
Формування споживчих властивостей дієтичних добавок з гемовим залізом для кондитерських виробів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Акмен, Вікторія Олександрівна
Формування споживчих властивостей дієтичних добавок з гемовим залізом для кондитерських виробів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Ткаченко, Аліна Сергіївна
Формування споживчих властивостей печива цукрового підвищеної харчової цінності: автореф.дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній
Ткаченко, Аліна Сергіївна
Формування споживчих властивостей печива цукрового підвищеної харчової цінності: автореф.дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Сєногонова Людмила Іванівна
Формування споживчих властивостей цукерок для спортсменів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Сєногонова Людмила Іванівна
Формування споживчих властивостей цукерок для спортсменів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Соколова, Євгенія Борисівна
Формування товарознавчих властивостей замороженого напівфабрикату для смузі на основі плодово-ягі...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Соколова, Євгенія Борисівна
Формування товарознавчих властивостей замороженого напівфабрикату для смузі на основі плодово-ягі...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Гасанова, Анна Едуардівна
Формування якості бісквітів з еламіном та стевіозидом: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Гасанова, Анна Едуардівна
Формування якості бісквітів з еламіном та стевіозидом: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Філь Марія Іванівна
Формування якості гарбузових напівфабрикатів і готових бісквітних виробів з їх використанням: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Філь Марія Іванівна
Формування якості гарбузових напівфабрикатів і готових бісквітних виробів з їх використанням: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Віннікова Владислава Олександрівна
Формування якості дієтичної добавки "Гемовітал": автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Віннікова Владислава Олександрівна
Формування якості дієтичної добавки "Гемовітал": автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Ленерт Світлана Олександрівна
Формування якості овочево-сиркових паст підвищеної біологічної цінності: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Ленерт Світлана Олександрівна
Формування якості овочево-сиркових паст підвищеної біологічної цінності: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Головко Тетяна Миколаївна
Формування якості паштетів з використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламіну: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
Головко Тетяна Миколаївна
Формування якості паштетів з використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламіну: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Татар, Лариса Василівна
Формування якості пива з додаванням нетрадиційної рослинної сировини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Татар, Лариса Василівна
Формування якості пива з додаванням нетрадиційної рослинної сировини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Кордзая, Натела Ревазівна
Формування якості хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів: автореф. дис. ... канд.техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Кордзая, Натела Ревазівна
Формування якості хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів: автореф. дис. ... канд.техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Попова Наталя Олександрівна
Якість свіжих шампіньйонів при зберіганні у модифікованому газовому середовищі: автореф. дис. ... канд. екон. наук, 05.18.15
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Попова Наталя Олександрівна
Якість свіжих шампіньйонів при зберіганні у модифікованому газовому середовищі: автореф. дис. ... канд. екон. наук, 05.18.15
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Антюшко, Дмитро Петрович
Якість сухих розчинних продуктів для ентерального харчування: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Антюшко, Дмитро Петрович
Якість сухих розчинних продуктів для ентерального харчування: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній