Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Товарознавство харчових продуктів

Рубрики
--> Технічні науки
----> Технологія харчової та легкої промисловості
------> Товарознавство харчових продуктів

Рубрика

Назва:
 
Товарознавство харчових продуктів  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 1 | 2 | 3
Удосконалення товарознавчих властивостей посічених м'ясних напівфабрикатів з використанням продук...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ланиця, Ірина Федорівна
Удосконалення товарознавчих властивостей посічених м'ясних напівфабрикатів з використанням продук...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.15
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Удосконалення якості консервів із квасолі у плодоовочевому соусі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Баля, Лілія Вікторівна
Удосконалення якості консервів із квасолі у плодоовочевому соусі: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Удосконалення якості м'ясних емульсійних виробів, збагачених на кальцій
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шурдук, Інна Володимирівна
Удосконалення якості м'ясних емульсійних виробів, збагачених на кальцій: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Формування асортименту та товарознавча оцінка зернових хлібців поліпшеної якості
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Значек, Рафаела Рафаелівна
Формування асортименту та товарознавча оцінка зернових хлібців поліпшеної якості: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Формування асортименту та якості фільтрувальних нетканих матеріалів на основі термостійких волокон
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Харук Юлія Антонівна
Формування асортименту та якості фільтрувальних нетканих матеріалів на основі термостійких волокон: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Формування властивостей водонепроникних паперових пакувальних матеріалів для кондитерських виробів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мостика, Костянтин Вікторович
Формування властивостей водонепроникних паперових пакувальних матеріалів для кондитерських виробів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Формування споживних властивостей десертних емульсійних крем-лікерів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Божко, Тетяна Василівна
Формування споживних властивостей десертних емульсійних крем-лікерів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Формування споживних властивостей натуральних консервів з овочево-фруктової сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кузьменко, Ігор Олексійович
Формування споживних властивостей натуральних консервів з овочево-фруктової сировини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Формування споживних властивостей нових твердих сирів типу чедер
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Прядко, Ольга Анатоліївна
Формування споживних властивостей нових твердих сирів типу чедер: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Формування споживних властивостей печива цукрового з природними антиоксидантними добавками
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Давидович Оксана Ярославівна
Формування споживних властивостей печива цукрового з природними антиоксидантними добавками: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Формування споживних властивостей полімерних пакувальних матеріалів для хлібобулочних виробів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Чорна, Анастасія Іванівна
Формування споживних властивостей полімерних пакувальних матеріалів для хлібобулочних виробів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Формування споживних властивостей цукерок для спортсменів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сєногонова Людмила Іванівна
Формування споживних властивостей цукерок для спортсменів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Формування споживчих властивостей дієтичних добавок з гемовим залізом для кондитерських виробів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Акмен, Вікторія Олександрівна
Формування споживчих властивостей дієтичних добавок з гемовим залізом для кондитерських виробів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Формування споживчих властивостей печива цукрового підвищеної харчової цінності
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ткаченко, Аліна Сергіївна
Формування споживчих властивостей печива цукрового підвищеної харчової цінності: автореф.дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Формування споживчих властивостей цукерок для спортсменів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сєногонова Людмила Іванівна
Формування споживчих властивостей цукерок для спортсменів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Формування товарознавчих властивостей замороженого напівфабрикату для смузі на основі плодово-ягі...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Соколова, Євгенія Борисівна
Формування товарознавчих властивостей замороженого напівфабрикату для смузі на основі плодово-ягі...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Формування якості бісквітів з еламіном та стевіозидом
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гасанова, Анна Едуардівна
Формування якості бісквітів з еламіном та стевіозидом: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Формування якості гарбузових напівфабрикатів і готових бісквітних виробів з їх використанням
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Філь Марія Іванівна
Формування якості гарбузових напівфабрикатів і готових бісквітних виробів з їх використанням: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Формування якості дієтичної добавки &quot;Гемовітал&quot;
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Віннікова Владислава Олександрівна
Формування якості дієтичної добавки "Гемовітал": автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Формування якості овочево-сиркових паст підвищеної біологічної цінності
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ленерт Світлана Олександрівна
Формування якості овочево-сиркових паст підвищеної біологічної цінності: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Формування якості паштетів з використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламіну
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Головко Тетяна Миколаївна
Формування якості паштетів з використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламіну: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Формування якості пива з додаванням нетрадиційної рослинної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Татар, Лариса Василівна
Формування якості пива з додаванням нетрадиційної рослинної сировини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Формування якості хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кордзая, Натела Ревазівна
Формування якості хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів: автореф. дис. ... канд.техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Якість свіжих шампіньйонів при зберіганні у модифікованому газовому середовищі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Попова Наталя Олександрівна
Якість свіжих шампіньйонів при зберіганні у модифікованому газовому середовищі: автореф. дис. ... канд. екон. наук, 05.18.15
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Якість сухих розчинних продуктів для ентерального харчування
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Антюшко, Дмитро Петрович
Якість сухих розчинних продуктів для ентерального харчування: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025