Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Якість

Рубрики
--> Вироби, кондитерські
----> Якість

Рубрика

Назва:
 
Якість  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Асортимент і якість кондитерських виробів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Сирохман, І. В.
Асортимент і якість кондитерських виробів: навч. посіб., для студентів вищ. навч. закл.
Центр учбової літератури, 2017 г.
ISBN 978-966-364-899-6


Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей жировмісних кондитерських виробів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Сирохман Іван Васильович
Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей жировмісних кондитерських виробів: монографія
Вид-во Львівської комерційної академії, 2010 г.
ISBN 978-966-1537-78-0


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025