Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Технологія продовольчих продуктів

Рубрики
--> Технічні науки
----> Технологія продовольчих продуктів
------> Технологія продовольчих продуктів

Рубрика

Назва:
 
Технологія продовольчих продуктів  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | вперед >>
Розроблення процесу імпульсного електроплазмолізу тканини цукрового буряку та способу її комбінов...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Серебряков Роман Анатолійович
Розроблення процесу імпульсного електроплазмолізу тканини цукрового буряку та способу її комбінов...: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Розроблення способів інтенсифікації уварювання цукрових утфелів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кобер Віктор Теодорович
Розроблення способів інтенсифікації уварювання цукрових утфелів: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.05
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Розроблення способів очищення дифузійного соку погіршеної якості з використанням мінералу глауконіту
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Точкова Оксана Василівна
Розроблення способів очищення дифузійного соку погіршеної якості з використанням мінералу глауконіту: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Розроблення способів підвищення ефективності процесу дефекації в цукровому виробництві
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Джоган Ольга Іллівна
Розроблення способів підвищення ефективності процесу дефекації в цукровому виробництві: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Розроблення та застосування способу електрогідравлічної інтенсифіації процесів харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Василів Володимир Павлович
Розроблення та застосування способу електрогідравлічної інтенсифіації процесів харчових виробництв: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології &quot;безглютенового&quot; печива для хворих на целіакію
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бабіч Оксана Вікторівна
Розроблення технології "безглютенового" печива для хворих на целіакію: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології високовуглеводного порошку біологічно активної дії із стружки топінамбура
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Горбатюк Людмила Олегівна
Розроблення технології високовуглеводного порошку біологічно активної дії із стружки топінамбура: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології високозцукреної патоки із пшениці
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Башта Алла Олексіївна
Розроблення технології високозцукреної патоки із пшениці: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології голландського брускового сиру з використанням гомогенізації молока
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Турчин Ірина Миронівна
Розроблення технології голландського брускового сиру з використанням гомогенізації молока: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології згущених молочних консервів з фруктозою
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пухляк Анастасія Григорівна
Розроблення технології згущених молочних консервів з фруктозою: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології кисломолочного продукту з сухим соєвим молоком
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Маляренко Тетяна Володимирівна
Розроблення технології кисломолочного продукту з сухим соєвим молоком: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології комбінованих продуктів тривалого строку зберігання на основі сиру кисломол...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Рудакова Тетяна Василівна
Розроблення технології комбінованих продуктів тривалого строку зберігання на основі сиру кисломол...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології оброблення пророслих зерен та рекомендацій щодо їх використання
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шаран Андрій Васильович
Розроблення технології оброблення пророслих зерен та рекомендацій щодо їх використання: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології оздоровчих продуктів з пророщеного зерна
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бажай Світлана Андріївна
Розроблення технології оздоровчих продуктів з пророщеного зерна: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології твердих сичужних сирів з використанням бактеріальних препаратів прямого вн...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шульга Наталія Михайлівна
Розроблення технології твердих сичужних сирів з використанням бактеріальних препаратів прямого вн...: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології хліба з борошна тритикале
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Федорова Тетяна Олексіївна
Розроблення технології хліба з борошна тритикале: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології хліба з борошняних сумішей підвищеної харчової цінності
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бондар Ігор Петрович
Розроблення технології хліба з борошняних сумішей підвищеної харчової цінності: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Споживні властивості і збереженість вафель з рослинними добавками
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Лебединець Віра Тарасівна
Споживні властивості і збереженість вафель з рослинними добавками: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Споживні властивості нових пресервів на основі прісноводної риби
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Романенко Олена Валеріївна
Споживні властивості нових пресервів на основі прісноводної риби: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Споживні властивості смажених ковбас в модифікованих натуральних оболонках
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Доманова, Олена Володимирівна
Споживні властивості смажених ковбас в модифікованих натуральних оболонках: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Створення замкнутих контурів вторинних енергетичних ресурсів у харчових технологіях
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бойко, Олексій Олегович
Створення замкнутих контурів вторинних енергетичних ресурсів у харчових технологіях: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Сушіння вівсяної крупи у завислому шарі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Чабанова Оксана Борисівна
Сушіння вівсяної крупи у завислому шарі: Автореф. дис...канд. тех. наук, 05.18.12
[б.в.], 2002 г.
ISBN відсутній


Сушіння короткорізаних макаронних виробів із застосуванням мікрохвильового електромагнітного поля
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бошкова Ольга Леонідівна
Сушіння короткорізаних макаронних виробів із застосуванням мікрохвильового електромагнітного поля: автореф дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Сушіння короткорізаних макаронних виробів із застосуванням мікрохвильового електромагнітного поля
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бошкова Ольга Леонідівна
Сушіння короткорізаних макаронних виробів із застосуванням мікрохвильового електромагнітного поля: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Теплообмін в парорідинних течіях теплообмінних апаратів харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Василенко Сергій Михайлович
Теплообмін в парорідинних течіях теплообмінних апаратів харчових виробництв: Автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025