Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Технологія продовольчих продуктів

Рубрики
--> Технічні науки
----> Технологія продовольчих продуктів
------> Технологія продовольчих продуктів

Рубрика

Назва:
 
Технологія продовольчих продуктів  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | вперед >>
Удосконалення технології коньячних винометаріалів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Лопатюк Микола Володимирович
Удосконалення технології коньячних винометаріалів: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.07
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології коньячних спиртів на апаратах періодичної дії
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Василик Олександр Васильович
Удосконалення технології коньячних спиртів на апаратах періодичної дії: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.07
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених яєчними продуктами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Євсеєнко Тетяна Петрівна
Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених яєчними продуктами: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Туз, Наталія Федорівна
Удосконалення технології мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології молочних напоїв на основі використання цикорію
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Калініна Галина Петрівна
Удосконалення технології молочних напоїв на основі використання цикорію: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології одержання лляного волокна цільового призначення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ткачова Тамара Михайлівна
Удосконалення технології одержання лляного волокна цільового призначення: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.03
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології первинної обробки та зберігання насіння гірчиці
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Черній Валентина Олександрівна
Удосконалення технології первинної обробки та зберігання насіння гірчиці: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології первинної обробки та зберігання ріпаку
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Берегова Ольга Михайлівна
Удосконалення технології первинної обробки та зберігання ріпаку: Автореф. дис...канд. тех. наук, 05.18.03
[б.в.], 2002 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології переробки та зберігання соєвого жмиху
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мостовой Андрій Анатолійович
Удосконалення технології переробки та зберігання соєвого жмиху: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.03
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології пива з використанням фізико-хімічних методів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Воронцова Світлана Іванівна
Удосконалення технології пива з використанням фізико-хімічних методів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.07
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології пива з використанням хмелю нових сортів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Проценко Лідія Василівна
Удосконалення технології пива з використанням хмелю нових сортів: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.07
[б.в.], 2002 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології підготовки зерна пшениці до хлібопекарських помелів шляхом пневмоімпульс...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Полудненко, Олена Олександрівна
Удосконалення технології підготовки зерна пшениці до хлібопекарських помелів шляхом пневмоімпульс...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології підготовки зерна рису до переробки
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Соц Сергій Михайлович
Удосконалення технології підготовки зерна рису до переробки: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології підготовки зернової сировини при виробництві комбікормів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Давиденко Тетяна Михайлівна
Удосконалення технології підготовки зернової сировини при виробництві комбікормів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології плодово-ягідних соків і напоїв
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Головко Ольга Миколаївна
Удосконалення технології плодово-ягідних соків і напоїв: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.07
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології преміксів з використанням пшеничних зародків
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Янюк Тетяна Іванівна
Удосконалення технології преміксів з використанням пшеничних зародків: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2002 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології продуктів високотемпературної коекструзії підвищеної харчової цінності
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Махинько Людмила Василівна
Удосконалення технології продуктів високотемпературної коекструзії підвищеної харчової цінності: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології резервуарного періодичного способу виробництва шампанського
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бабич Надія Іванівна
Удосконалення технології резервуарного періодичного способу виробництва шампанського: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.07
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології рибних консервів у томатному соусі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кушніренко Надія Михайлівна
Удосконалення технології рибних консервів у томатному соусі: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології рідких цукропродуків із кукурудзяної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кузнєцова Інга Вадимирівна
Удосконалення технології рідких цукропродуків із кукурудзяної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології розсільного заморожування риби
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Паламарчук Ганна Станіславівна
Удосконалення технології розсільного заморожування риби: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології розстилу лляної соломи із застосуванням механічної і хімічної обробки
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Євтушенко, Валентина Вікторівна
Удосконалення технології розстилу лляної соломи із застосуванням механічної і хімічної обробки: автореф. дис ... канд. техн. наук, 05.18.03
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології сирів голландської групи при застосуванні мікроелементів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Михайлицька Ольга Романівна
Удосконалення технології сирів голландської групи при застосуванні мікроелементів: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології сиру кисломолочного для дитячого харчування
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Назаренко Юлія Валентинівна
Удосконалення технології сиру кисломолочного для дитячого харчування: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології солоду із сої
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Олексійчук Оксана Володимирівна
Удосконалення технології солоду із сої: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.07
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025