Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Технологія продовольчих продуктів

Рубрики
--> Технічні науки
----> Технологія продовольчих продуктів
------> Технологія продовольчих продуктів

Рубрика

Назва:
 
Технологія продовольчих продуктів  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | вперед >>
Розробка технології виробництва ігристих вин з підвищеними пінистими властивостями
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Колосов Станіслав Анатолійович
Розробка технології виробництва ігристих вин з підвищеними пінистими властивостями: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.07
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Розробка технології виробництва комбікормової продукції з використанням кормових трав для великої...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Хоренжий Наталія Василівна
Розробка технології виробництва комбікормової продукції з використанням кормових трав для великої...: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Розробка технології виробництва пресервів та рибних консервів з використанням лактоферментованої ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Горшунов Максим Сергійович
Розробка технології виробництва пресервів та рибних консервів з використанням лактоферментованої ...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Розробка технології висококалорійних соковмісних напоїв з використанням зерна злакових та бобових...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Козонова Юлія Олександрівна
Розробка технології висококалорійних соковмісних напоїв з використанням зерна злакових та бобових...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Розробка технології дріжджових лізатів у полі ультразвукових хвиль для інтенсифікації біотехнолог...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Косів Руслана Богданівна
Розробка технології дріжджових лізатів у полі ультразвукових хвиль для інтенсифікації біотехнолог...: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.07
[б.в.], 2002 г.
ISBN відсутній


Розробка технології зберігання овочів у розчинах хлоридів при виробництві маринадів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Саламатіна Світлана Єгорівна
Розробка технології зберігання овочів у розчинах хлоридів при виробництві маринадів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Розробка технології і рецептур бісквітних напівфабрикатів на основі нехлібопекарських видів борошна
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Котузаки, Олена Миколаївна
Розробка технології і рецептур бісквітних напівфабрикатів на основі нехлібопекарських видів борошна: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Розробка технології карамельних барвників із підсирної сироватки для виробництва молочних продуктів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Коваленко Наталія Олександрівна
Розробка технології карамельних барвників із підсирної сироватки для виробництва молочних продуктів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Розробка технології карамельного барвника із підсирної сироватки для виробництва молочних продуктів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Коваленко Наталія Олександрівна
Розробка технології карамельного барвника із підсирної сироватки для виробництва молочних продуктів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Розробка технології ковбасних виробів з використанням гороху
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Штонда Оксана Анатоліївна
Розробка технології ковбасних виробів з використанням гороху: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


Розробка технології ковбасних виробів зі зниженим вмістом нітриту
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Асауляк Альона Василівна
Розробка технології ковбасних виробів зі зниженим вмістом нітриту: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Розробка технології комплексної переробки сої з отриманням консервованих продуктів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Селіванська Ірина Олександрівна
Розробка технології комплексної переробки сої з отриманням консервованих продуктів: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Розробка технології консервів з піленгаса
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Новікова Тетяна Миколаївна
Розробка технології консервів з піленгаса: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Розробка технології консервування водяного горіха
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Федосова Катерина Сергіївна
Розробка технології консервування водяного горіха: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Розробка технології купажованих тварино-рослинних жирів підвищенної харчової цінності
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Радзієвська Ірина Гіронтіївна
Розробка технології купажованих тварино-рослинних жирів підвищенної харчової цінності: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Розробка технології лактоферментованих овочевих консервованих продуктів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Холодний Леонід Павлович
Розробка технології лактоферментованих овочевих консервованих продуктів: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Розробка технології молочно-соєвих продуктів подовженого терміну зберігання
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Данчук Юлія Іванівна
Розробка технології молочно-соєвих продуктів подовженого терміну зберігання: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Розробка технології молочно-солодового десерту функціонального призначення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мінорова Антоніна Володимирівна
Розробка технології молочно-солодового десерту функціонального призначення: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


Розробка технології м'ясних виробів з використанням зернових культур
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гарбуз Віктор Григорович
Розробка технології м'ясних виробів з використанням зернових культур: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Розробка технології напою кисломолочного для дитячого харчування
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Романченко, Світлана Володимирівна
Розробка технології напою кисломолочного для дитячого харчування: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Розробка технології низьколактозних молочних продуктів з використанням ферментних препаратів B-га...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Погосян Анаіт Сємівна
Розробка технології низьколактозних молочних продуктів з використанням ферментних препаратів B-га...: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Розробка технології одержання однорідного льняного волокна
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Нестеренко Людмила Василівна
Розробка технології одержання однорідного льняного волокна: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.03
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Розробка технології пастеризованого молока з подовженим терміном зберігання
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кручек Оксана Анатоліївна
Розробка технології пастеризованого молока з подовженим терміном зберігання: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Розробка технології пектинових екстрактів та способу їх сушіння
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гнатенко Микола Андрійович
Розробка технології пектинових екстрактів та способу їх сушіння: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.05
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Розробка технології питних молочних напоїв геродієтичного призначення з подовженим терміном збері...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Дідух Геннадій Васильович
Розробка технології питних молочних напоїв геродієтичного призначення з подовженим терміном збері...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025