Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Виробництво

Рубрики
--> Продукти, м'ясні
----> Виробництво

Рубрика

Назва:
 
Виробництво  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Оцінка ефективності функціонування суб'єктів м'ясопродуктивного підкомплексу України
Недоступно
 0 из 1
Книга

Оцінка ефективності функціонування суб'єктів м'ясопродуктивного підкомплексу України: науково-аналітичне видання
Украгропромпродуктивність, 2017 г.
ISBN 978-617-613-060-4


Сучасні аспекти використання грибної сировини в технологіях м'ясних та м'ясомістких продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Ястреба, Юлія Анатоліївна
Сучасні аспекти використання грибної сировини в технологіях м'ясних та м'ясомістких продуктів: монографія
ПУЕТ, 2015 г.
ISBN 978-966-184-191-7


Управління виробництвом продукції м'ясного скотарства
Недоступно
 0 из 1
Книга
Угнівенко, Анатолій Миколайович
Управління виробництвом продукції м'ясного скотарства: навч. посіб. для підготовки фахівців ОС "Магістр" спеціалізації "Спеціалізоване м’ясне скотарство" спец. 204 - "Технологія...
ЦП "Компринт", 2019 г.
ISBN 978-966-929-975-8


Шляхи вдосконалення асортименту і якості м'ясних продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Малигіна Валентина Дмитрівна
Шляхи вдосконалення асортименту і якості м'ясних продуктів: монографія
ДонНУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-385-272-0


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025