Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Технології

Рубрики
--> Продукти, харчові
----> Технології

Рубрика

Назва:
 
Технології  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Другий північно та східно-європейський конгрес з харчової науки (NEEFood-2013)
Недоступно
 0 из 2
Книга

Другий північно та східно-європейський конгрес з харчової науки (NEEFood-2013): зб. тез доп., 26-29 травня 2013 р., м. Київ, Україна
The Second North and East European Congress on Food, NEEFood-2013
НУХТ, 2013 г.
ISBN 978-966-612-141-0


Загальна технологія харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 1: Загальна технологія харчових продуктів
2015 г.
ISBN відсутній


Збірник наукових статей магістрів факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та турист...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Збірник наукових статей магістрів факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та турист...: за результатами наукових досліджень 2012-2013 навчального року
ПУЕТ, 2013 г.
ISBN 978-966-184-219-8


Інтенсифікація тепло-масообмінних процесів в харчових технологіях
Недоступно
 0 из 1
Книга

Інтенсифікація тепло-масообмінних процесів в харчових технологіях: монографія
Фенікс, 2011 г.
ISBN відсутній


Стан і перспективи харчової науки та промисловості
Недоступно
 0 из 1
Книга

Стан і перспективи харчової науки та промисловості: IV Міжнар. наук.-техн. конф., 11-12 жовтня 2017 р., м. Тернопіль, тези доповідей
ТНТУ ім. І. Пулюя, 2017 г.
ISBN 978-966-305-084-3


Стан і перспективи харчової науки та промисловості
Недоступно
 0 из 1
Книга

Стан і перспективи харчової науки та промисловості: V Міжнар. наук.-техн. конф., 10-11 жовтня 2019 р., тези доповідей
ТНТУ ім. І. Пулюя, 2019 г.
ISBN 978-966-305-104-8


Технології харчових продуктів функціонального призначення
Недоступно
 0 из 1
Книга
Сухенко, Юрій Григорович
Технології харчових продуктів функціонального призначення: монографія
Ямчинський О. В., 2020 г.
ISBN 978-617-7890-87-3


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025