Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Книги у рубриці: Технології
Рубрики
-->
Продукти, харчові
----> Технології
Рубрика
Назва:
Технології
Друк списку
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 2
Книга
Другий північно та східно-європейський конгрес з харчової науки (NEEFood-2013): зб. тез доп., 26-29 травня 2013 р., м. Київ, Україна
The Second North and East European Congress on Food, NEEFood-2013
НУХТ, 2013 г.
ISBN 978-966-612-141-0
Недоступно
0 из 1
Книга
Ч. 1: Загальна технологія харчових продуктів
2015 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Збірник наукових статей магістрів факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та турист...: за результатами наукових досліджень 2012-2013 навчального року
ПУЕТ, 2013 г.
ISBN 978-966-184-219-8
Недоступно
0 из 1
Книга
Інтенсифікація тепло-масообмінних процесів в харчових технологіях: монографія
Фенікс, 2011 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Стан і перспективи харчової науки та промисловості: IV Міжнар. наук.-техн. конф., 11-12 жовтня 2017 р., м. Тернопіль, тези доповідей
ТНТУ ім. І. Пулюя, 2017 г.
ISBN 978-966-305-084-3
Недоступно
0 из 1
Книга
Стан і перспективи харчової науки та промисловості: V Міжнар. наук.-техн. конф., 10-11 жовтня 2019 р., тези доповідей
ТНТУ ім. І. Пулюя, 2019 г.
ISBN 978-966-305-104-8
Недоступно
0 из 1
Книга
Сухенко, Юрій Григорович
Технології харчових продуктів функціонального призначення: монографія
Ямчинський О. В., 2020 г.
ISBN 978-617-7890-87-3