Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Книги у рубриці: Аналіз, хімічний
Рубрики
-->
Продукти, харчові
----> Аналіз, хімічний
Рубрика
Назва:
Аналіз, хімічний
Друк списку
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 1
Книга
Слободнюк, Руслан Євгенійович
Аналітична хімія та аналіз харчової продукції: навч. посіб.
Кондор, 2018 г.
ISBN 978-617-7582-32-7
Недоступно
0 из 1
Книга
Забезпечення та хімічний контроль якості харчових продуктів: навч. посіб.
ЧНУ, 2015 г.
ISBN 978-966-423-303-0
Недоступно
0 из 2
Книга
Основи хімії та методи аналізу харчової продукції: підручник
Олді-Плюс, 2018 г.
ISBN 978-966-289-261-1
Недоступно
0 из 1
Книга
Харчова хімія: метод. рек. до лаб. робіт
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2023 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Хімічний аналіз продуктів харчування: метод. рек. до лаборатор. робіт
ЧНУ, 2013 г.
ISBN відсутній