Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Переробка

Рубрики
--> Зерно
----> Переробка

Рубрика

Назва:
 
Переробка  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Еволюція машин з переробки зерна на корм в Україні
Недоступно
 0 из 1
Книга
Червінський, Леонід Степанович
Еволюція машин з переробки зерна на корм в Україні: монографія
Компринт, 2015 г.
ISBN 978-966-929-022-9


Ефективність логістики зерна та продуктів його переробки
Недоступно
 0 из 1
Книга
Колодійчук, Володимир Анатолійович
Ефективність логістики зерна та продуктів його переробки: монографія
Український бестселер, 2015 г.
ISBN 978-966-2384-21-5


Методичні вказівки до проведення підсумкового заняття з виробничої практики для студентів IV курс...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Методичні вказівки до проведення підсумкового заняття з виробничої практики для студентів IV курс...: Ділова гра з технології борошномельного виробництва
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Наукові основи і технологія переробки зерна
Недоступно
 0 из 1
Книга
Мерко Іван Тимофійович
Наукові основи і технологія переробки зерна: Підруч. для студ. вищих навч. закл.
Друк, 2001 г.
ISBN 966-7934-57-8


Лабораторні роботи
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 1: Лабораторні роботи
2003 г.
ISBN відсутній


Практичні заняття
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 2: Практичні заняття
2003 г.
ISBN відсутній


Пректування харчових підприємств з основами САПР
Недоступно
 0 из 1
Книга

Пректування харчових підприємств з основами САПР: Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія зберегання та...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Роль інформаційної складової в системі зберігання та переробки зерна. Методологія, теорія, практика
Недоступно
 0 из 1
Книга
Седікова, Ірина Олександрівна
Роль інформаційної складової в системі зберігання та переробки зерна. Методологія, теорія, практика: монографія
Видавець Букаєв Вадим Вікторович, 2013 г.
ISBN 978-966-2070-83-5


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025