Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Комплекси, готельно-ресторанні

Рубрики
--> Комплекси, готельно-ресторанні

Рубрика

Назва:
 
Комплекси, готельно-ресторанні  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Quality formation of flour, meat, fermented milk products for hotels and diet restaurants
Недоступно
 0 из 1
Книга

Quality formation of flour, meat, fermented milk products for hotels and diet restaurants: monograph
V. N. Karazin Kharkiv National University, 2022 г.
ISBN 978-966-285-737-5


Організація послуг харчування
Недоступно
 0 из 1
Книга

Організація послуг харчування: підручник, для студентів ВНЗ
ХНУМГ, 2014 г.
ISBN 978-966-695-304-2


Проектування комплексних підприємств харчування при готелі
Недоступно
 0 из 1
Книга
Ряшко, Галина Михайлівна
Проектування комплексних підприємств харчування при готелі: навч. посіб. для студентів вищ. навч. закл.
Чорномор'я, 2018 г.
ISBN 978-966-555-314-4


Проектування підприємств готельно-ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга

Проектування підприємств готельно-ресторанного господарства: навч. посіб.
КУТЕП, 2016 г.
ISBN 978-966-351-342-3


Розробка технологій кондитерських виробів для готелів та ресторанів з лікувально-профілактичним с...
Недоступно
 0 из 2
Книга

Розробка технологій кондитерських виробів для готелів та ресторанів з лікувально-профілактичним с...: монографія
ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2019 г.
ISBN 978-966-285-642-2


Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга

Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійної роботи для студентів напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (денна та заочна...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025