Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : 640.4(075.8)

К списку индексов УДК

640.4(075.8)

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Основи готельно-ресторанної справи
Недоступно
 0 из 1
Книга

Основи готельно-ресторанної справи: навч. посіб.
ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2017 г.
ISBN 978-966-285-414-5


Організація готельно-ресторанної справи
Недоступно
 0 из 1
Книга
Ковешніков, Володимир Сергійович
Організація готельно-ресторанної справи: навч. посіб.
Кондор-Видавництво, 2015 г.
ISBN 978-617-7278-00-8


Організація готельного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга

Організація готельного господарства: навч. посіб.
Кондор, 2012 г.
ISBN 978-966-351-358-4


Організація готельно-ресторанного обслуговування
Недоступно
 0 из 1
Книга
Лук'янов, Володимир О.
Організація готельно-ресторанного обслуговування: навч. посіб.
Кондор-Видавництво, 2012 г.
ISBN 978-966-2781-05-2


Організація готельно-ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга
Ковешніков, Володимир Сергійович
Організація готельно-ресторанного господарства: навч. посіб.
Ліра-К, 2018 г.
ISBN 978-617-7605-31-6


Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга
Ощипок, І. М.
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства: підручник
Растр-7, 2023 г.
ISBN 978-617-8296-04-9


Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 2
Книга
Мостова, Л. М.
Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства: навч. посіб. для студентів вищ. навч. закл.
Ліра-К, 2010 г.
ISBN 978-966-2174-07-6


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025