Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : 640.432(075.8)

К списку индексов УДК

640.432(075.8)

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані
Недоступно
 0 из 1
Книга
Архіпов, Віктор Віталійович
Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані: навчальний посібник
Центр учбової літератури, 2018 г.
ISBN 978-617-673-414-7


Організація ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга
Архіпов, Віктор Віталійович
Організація ресторанного господарства: навч. посіб., для студентів ВНЗ
Центр учбової літератури, 2017 г.
ISBN 978-611-01-0935-2


Основи ресторанної справи
Недоступно
 0 из 2
Книга

Основи ресторанної справи: навч. посіб.
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020 г.
ISBN 978-966-423-581-2


Організація ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга
Паска, Марія Зіновіївна
Організація ресторанного господарства: навч. посіб.
ЛДУФК ім. І. Боберського, 2022 г.
ISBN 978-617-7336-94-4


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025