Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : 663/664(075.8)

К списку индексов УДК

663/664(075.8)

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Прогресивні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості
Недоступно
 0 из 1
Книга
Ростовський, В. С.
Прогресивні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості: навч. посіб.
Кондор, 2009 г.
ISBN 978-966-351-234-1


Загальні технології харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Книга

Загальні технології харчових виробництв: навч. посіб.
Ліга-Прес, 2018 г.
ISBN 978-617-397-211-5


Теоретичні основи технологій харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Книга
Никулишин, Ірена Євгенівна
Теоретичні основи технологій харчових виробництв: навч. посіб. для студентів спец. 181 "Харчові технології" ВНЗ
Баікова Н. О., 2017 г.
ISBN 978-617-7448-33-3


Технологія продуктів рослинного походження
Недоступно
 0 из 1
Книга

Т. 1: Технологія продуктів рослинного походження
2024 г.
ISBN 978-966-918-109-1


Загальні технології харчової промисловості
Недоступно
 0 из 1
Книга

Загальні технології харчової промисловості: підручник
ЦП "Компринт", 2023 г.
ISBN 978-617-8282-77-6


Крафтові харчові технології: розроблення, дослідження, інжиніринг
Недоступно
 0 из 1
Книга

Крафтові харчові технології: розроблення, дослідження, інжиніринг: навч. посіб.
Олді+, 2024 г.
ISBN 978-966-289-914-6


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025