Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : 663/664(075.8)
К списку индексов УДК
663/664(075.8)
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 1
Книга
Ростовський, В. С.
Прогресивні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості: навч. посіб.
Кондор, 2009 г.
ISBN 978-966-351-234-1
Недоступно
0 из 1
Книга
Загальні технології харчових виробництв: навч. посіб.
Ліга-Прес, 2018 г.
ISBN 978-617-397-211-5
Недоступно
0 из 1
Книга
Никулишин, Ірена Євгенівна
Теоретичні основи технологій харчових виробництв: навч. посіб. для студентів спец. 181 "Харчові технології" ВНЗ
Баікова Н. О., 2017 г.
ISBN 978-617-7448-33-3
Недоступно
0 из 1
Книга
Т. 1: Технологія продуктів рослинного походження
2024 г.
ISBN 978-966-918-109-1
Недоступно
0 из 1
Книга
Загальні технології харчової промисловості: підручник
ЦП "Компринт", 2023 г.
ISBN 978-617-8282-77-6
Недоступно
0 из 1
Книга
Крафтові харчові технології: розроблення, дослідження, інжиніринг: навч. посіб.
Олді+, 2024 г.
ISBN 978-966-289-914-6