Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : 663/664.02(075.8)
К списку индексов УДК
663/664.02(075.8)
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 1
Книга
Надійність обладнання галузі: переробні та харчові виробництва: підручник
Серія:
Харчова промисловість
ІНКОС, 2018 г.
ISBN 978-617-598-123-8
Недоступно
0 из 1
Книга
Черевко, Олександр Іванович
Процеси і апарати харчових виробництв: підручник
Світ Книг, 2015 г.
ISBN 978-9662678-15-4
Недоступно
0 из 1
Книга
Технологічне обладнання харчових виробництв: навч. посіб., для здобувачів закл. вищої освіти за спец. 181 "Харчові технології"
Сталь, 2023 г.
ISBN 978-617-676-198-3