Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Ощипок, Ігор Миколайович

К списку авторов

Ощипок, Ігор Миколайович

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Автоматизація виробничих процесів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Ощипок, Ігор Миколайович
Автоматизація виробничих процесів: навч. посіб.
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020 г.
ISBN 978-617-602-260-2


Громадське будівництво та інженерне обладнання будівель
Недоступно
 0 из 1
Книга
Ощипок, Ігор Миколайович
Громадське будівництво та інженерне обладнання будівель: навч. посіб.
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2023 г.
ISBN 978-617-602-348-7


Інноваційні ресторанні технології
Недоступно
 0 из 1
Книга
Ощипок, Ігор Миколайович
Інноваційні ресторанні технології: підручник
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2019 г.
ISBN 978-617-602-255-8


Науково-практичні основи модернізації технологічних потоків цехів первинної переробки забійних тв...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ощипок Ігор Миколайович
Науково-практичні основи модернізації технологічних потоків цехів первинної переробки забійних тв...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Технологія продукції закладів ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга
Ощипок, Ігор Миколайович
Технологія продукції закладів ресторанного господарства: підручник
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2022 г.
ISBN 978-617-602-306-7


Харчові виробництва. Формування технології первинної переробки забійних тварин на основі функціон...
Недоступно
 0 из 1
Книга
Ощипок, Ігор Миколайович
Харчові виробництва. Формування технології первинної переробки забійних тварин на основі функціон...: монографія
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020 г.
ISBN 978-617-602-284-8


Харчові технології. Доставка промислових тварин на м'ясопереробні підприємства й передзабійні тех...
Недоступно
 0 из 1
Книга
Ощипок, Ігор Миколайович
Харчові технології. Доставка промислових тварин на м'ясопереробні підприємства й передзабійні тех...: монографія
ЛТЕУ, 2017 г.
ISBN 978-617-602-213-8


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025