Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Ощипок, Ігор Миколайович
К списку авторов
Ощипок, Ігор Миколайович
Сортувати за:
заглавию
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 1
Книга
Ощипок, Ігор Миколайович
Автоматизація виробничих процесів: навч. посіб.
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020 г.
ISBN 978-617-602-260-2
Недоступно
0 из 1
Книга
Ощипок, Ігор Миколайович
Громадське будівництво та інженерне обладнання будівель: навч. посіб.
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2023 г.
ISBN 978-617-602-348-7
Недоступно
0 из 1
Книга
Ощипок, Ігор Миколайович
Інноваційні ресторанні технології: підручник
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2019 г.
ISBN 978-617-602-255-8
Недоступно
0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ощипок Ігор Миколайович
Науково-практичні основи модернізації технологічних потоків цехів первинної переробки забійних тв...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Ощипок, Ігор Миколайович
Технологія продукції закладів ресторанного господарства: підручник
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2022 г.
ISBN 978-617-602-306-7
Недоступно
0 из 1
Книга
Ощипок, Ігор Миколайович
Харчові виробництва. Формування технології первинної переробки забійних тварин на основі функціон...: монографія
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020 г.
ISBN 978-617-602-284-8
Недоступно
0 из 1
Книга
Ощипок, Ігор Миколайович
Харчові технології. Доставка промислових тварин на м'ясопереробні підприємства й передзабійні тех...: монографія
ЛТЕУ, 2017 г.
ISBN 978-617-602-213-8