Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Касілова, Людмила Олексіївна

К списку авторов

Касілова, Людмила Олексіївна

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Черевко Олександр Іванович
Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів: навч. посіб.
Університетська книга, 2009 г.
ISBN відсутній


Методи контролю якості харчової продукції
Недоступно
 0 из 1
Книга

Методи контролю якості харчової продукції: навч. посіб.
Університетська книга, 2012 г.
ISBN 978-966-680-583-9


Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування
Недоступно
 0 из 1
Книга

Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування: навч. посіб., для студентів вищ. навч. закл.
Університетська книга, 2014 г.
ISBN 978-966-680-724-6


Методи контролю якості харчової продукції
Недоступно
 0 из 1
Книга

Методи контролю якості харчової продукції: навч. посіб. для студентів ВНЗ
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-583-9


Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування
Недоступно
 0 из 1
Книга

Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування: навч. посіб. для студентів ВНЗ
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-724-6


Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів: навч. посіб.
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-404-7


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025