Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Грек, Олена Вікторівна

К списку авторов

Грек, Олена Вікторівна

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Технохімічний контроль
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технохімічний контроль: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 6.090700 "Технологія зберегання, консервування та переробки молока" денної та...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Технологія зберігання, консервування та переробки молока
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія зберігання, консервування та переробки молока: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Технохімічний контроль
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технохімічний контроль: Метод. вказівки до вивч. дисц. та виконан. контр. роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній


Технологія дитячих молочних продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Скорченко, Тетяна Анатоліївна
Технологія дитячих молочних продуктів: навч. посіб. для студ. ВНЗів, які навчаються за напрямом підготовки "Харчові технології та інженерія"
НУХТ, 2012 г.
ISBN 978-966-612-116-8


Загальні технології харчової промисловості
Недоступно
 0 из 1
Книга

Загальні технології харчової промисловості: навч. посіб.
ЦП "Компринт", 2021 г.
ISBN 978-617-8184-03-2


Інноваційні промислові та крафтові технології для HoReCa
Недоступно
 0 из 1
Книга

Інноваційні промислові та крафтові технології для HoReCa: навч. посіб.
Дакор, 2024 г.
ISBN 978-617-8066-79-6


Загальні технології харчової промисловості
Недоступно
 0 из 1
Книга

Загальні технології харчової промисловості: підручник
ЦП "Компринт", 2023 г.
ISBN 978-617-8282-77-6


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025