Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Нац. ун-т харч. технологій,

К списку авторов

Нац. ун-т харч. технологій,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | вперед >>
Формування організаційної структури управління маркетингом на підприємстві
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Павленко Ірина Миколаївна
Формування організаційної структури управління маркетингом на підприємстві: Автореф. дис. ... канд. екон. наук, 08.06.01
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Наукові праці Національного університету харчових технологій
Нет экз.
Періодичне видання

Наукові праці Національного університету харчових технологій: журнал
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Вдосконалення пресово-дифузійної технології сокодобування в цукровому виробництві
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Крамар Володимир Генрієвич
Вдосконалення пресово-дифузійної технології сокодобування в цукровому виробництві: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Розробка методів розрахунку і удосконалення обладнання систем виробництва солоду
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Піддубний Володимир Антонович
Розробка методів розрахунку і удосконалення обладнання систем виробництва солоду: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Вдосконалення технології комбінованих м'ясних продуктів з використанням рослинних білків
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Авдєєва Леся Юріївна
Вдосконалення технології комбінованих м'ясних продуктів з використанням рослинних білків: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Розробка технології комплексного ферментного препарату в-фруктовуранозидази з біомаси дріжджів ро...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Малінова Наталія Яковлівна
Розробка технології комплексного ферментного препарату в-фруктовуранозидази з біомаси дріжджів ро...: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 03.00.20
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Підвищення ефективності використання основного капіталу на підприємствах бурякоцукрового виробниц...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Боковець Вікторія Вікторівна
Підвищення ефективності використання основного капіталу на підприємствах бурякоцукрового виробниц...: Автореф. дис. ... канд. екон. наук, 08.06.01
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Розробка технології безалкогольних напоїв профілактичного напряму з рослинної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Осіпчук Наталія Василівна
Розробка технології безалкогольних напоїв профілактичного напряму з рослинної сировини: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.07
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Удосконалення управління фінансово-економічним станом підприємств харчової промисловості
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пельтек Людмила Володимирівна
Удосконалення управління фінансово-економічним станом підприємств харчової промисловості: Автореф. дис. ... канд. екон. наук, 08.06.01
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології виробництва варених тваринних кормів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Топчій Оксана Анатоліївна
Удосконалення технології виробництва варених тваринних кормів: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Технології бактеріальних препаратів для функціональних продуктів і біологічно активних добавок
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кігель Наталя Федорівна
Технології бактеріальних препаратів для функціональних продуктів і біологічно активних добавок: Автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 03.00.20
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології високовуглеводного порошку біологічно активної дії із стружки топінамбура
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Горбатюк Людмила Олегівна
Розроблення технології високовуглеводного порошку біологічно активної дії із стружки топінамбура: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Інформатика та комп'ютерна техніка
Недоступно
 0 из 1
Книга

Інформатика та комп'ютерна техніка: Метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. робіт для студ. спец. 6.050100 "Облік і аудит", "Економіка підприємства",...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній


Теплообмін в парорідинних течіях теплообмінних апаратів харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Василенко Сергій Михайлович
Теплообмін в парорідинних течіях теплообмінних апаратів харчових виробництв: Автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Забезпечення стратегічного розвитку підприємств харчової промисловості шляхом за залучення кредит...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гавриленко Сергій Миколайович
Забезпечення стратегічного розвитку підприємств харчової промисловості шляхом за залучення кредит...: Автореф. дис. ... канд. екон. наук, 08.06.01
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Розробка та впровадження енерго- та ресурсозберігаючої технології спирту етилового технічного з в...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Жолнер Іван Дмитрович
Розробка та впровадження енерго- та ресурсозберігаючої технології спирту етилового технічного з в...: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.07
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Динаміка пульсуючих центрифуг і обгрунтування шляхів підвищення їх надійності та продуктивності
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Горошко Ганна Олегівна
Динаміка пульсуючих центрифуг і обгрунтування шляхів підвищення їх надійності та продуктивності: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Технологія вина
Недоступно
 0 из 1
Книга
Валуйко Г. Г.
Технологія вина: Підручник для студ. ВНЗ
Центр навчальної літератури, 2003 г.
ISBN 966-8253-91-4


Культурологія: теорія та історія культури
Недоступно
 0 из 2
Книга
Тюрменко І. І.
Культурологія: теорія та історія культури: Навчальний посібник для студ. вузів
Центр навчальної літератури, 2004 г.
ISBN відсутній


Технологія солоду та пива
Недоступно
 0 из 3
Книга
Домарецький Віталій Афанасійович
Технологія солоду та пива: Підручник
Серія: Харчова промисловість
ІНКОС, 2004 г.
ISBN 966-8347-05-6


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025