Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Нац. ун-т харч. технологій,

К списку авторов

Нац. ун-т харч. технологій,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | вперед >>
Удосконалення технології вилучення сахарози з бурякової стружки із застосуванням полімерного біоц...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Чорна Тетяна Миколаївна
Удосконалення технології вилучення сахарози з бурякової стружки із застосуванням полімерного біоц...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Розроблення способу одержання дифузійного соку з використанням електроіскрових розрядів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Слива Юлія Володимирівна
Розроблення способу одержання дифузійного соку з використанням електроіскрових розрядів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Обгрунтування ефективних способів гідролізу інуліну цикорію та використання гідролізатів в харчов...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Попова Інна Вадимівна
Обгрунтування ефективних способів гідролізу інуліну цикорію та використання гідролізатів в харчов...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології голландського брускового сиру з використанням гомогенізації молока
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Турчин Ірина Миронівна
Розроблення технології голландського брускового сиру з використанням гомогенізації молока: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Розробка бактеріального препарату для ферментованих м'ясних продуктів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Король Цвітана Олександрівна
Розробка бактеріального препарату для ферментованих м'ясних продуктів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 03.00.20
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології високозцукреної патоки із пшениці
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Башта Алла Олексіївна
Розроблення технології високозцукреної патоки із пшениці: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Удосконалення попередньої вапнокарбонізації дифузійного соку
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Резніченко Юрій Миколайович
Удосконалення попередньої вапнокарбонізації дифузійного соку: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології макаронних та хлібних виробів використанням харчових добавок структуроут...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Паливода Світлана Дмитрівна
Удосконалення технології макаронних та хлібних виробів використанням харчових добавок структуроут...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології печива шляхом зниження глікемічності, калорійності та покращення фізіоло...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Яременко Оксана Михайлівна
Удосконалення технології печива шляхом зниження глікемічності, калорійності та покращення фізіоло...: автореф. дис.... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Наукові основи технології і формування наноструктури вершкового масла з рослинними харчовими доба...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Рашевська Тамара Олексіївна
Наукові основи технології і формування наноструктури вершкового масла з рослинними харчовими доба...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Дослідження складу та якості молока і його раціональе використання у виробництві м'яких та розсол...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ножечкіна Галина Миколаївна
Дослідження складу та якості молока і його раціональе використання у виробництві м'яких та розсол...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Гідродинаміка самозакипаючих потоків в дренажних каналах теплотехнологічних систем
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Степанова Наталія Дмитрівна
Гідродинаміка самозакипаючих потоків в дренажних каналах теплотехнологічних систем: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.14.06
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології продуктів високотемпературної коекструзії підвищеної харчової цінності
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Махинько Людмила Василівна
Удосконалення технології продуктів високотемпературної коекструзії підвищеної харчової цінності: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Управління операційним прибутком на прикладі підприємств харчової промисловості
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Олейнікова Людмила Григорівна
Управління операційним прибутком на прикладі підприємств харчової промисловості: автореф. дис. ... канд. екон. наук, 08.06.01
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології ферментованих ковбас з використанням поліфункціональної добавки
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Лизова Вероніка Юріївна
Удосконалення технології ферментованих ковбас з використанням поліфункціональної добавки: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Розробка технології твердого сиру з застосуванням заквасок мезофільних і термофільних лактобактерій
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бондарчук Зоя Вікторівна
Розробка технології твердого сиру з застосуванням заквасок мезофільних і термофільних лактобактерій: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Вдосконалення методики ціноутворення в системі внутрішнього економічного механізму підприємств мо...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бужимська Катерина Олександрівна
Вдосконалення методики ціноутворення в системі внутрішнього економічного механізму підприємств мо...: автореф. дис. ... канд. екон. наук, 08.06.01
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Енергозберігаючі режими роботи замкнутої системи опалення та вентиляції теплиць
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кепко Олег Ігорович
Енергозберігаючі режими роботи замкнутої системи опалення та вентиляції теплиць: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.14.06
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Біотехнології очищення промислових стічних вод на основі термодинамічного прогнозування взаємодії...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Таширев Олександр Борисович
Біотехнології очищення промислових стічних вод на основі термодинамічного прогнозування взаємодії...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 03.00.20
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Розроблення способів підвищення ефективності процесу дефекації в цукровому виробництві
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Джоган Ольга Іллівна
Розроблення способів підвищення ефективності процесу дефекації в цукровому виробництві: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025