Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Нац. ун-т харч. технологій,

К списку авторов

Нац. ун-т харч. технологій,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | вперед >>
Матеріально-технічне забезпечення сталого соціального розвитку України (теорія, методологія, прак...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кінаш, Ірина Петрівна
Матеріально-технічне забезпечення сталого соціального розвитку України (теорія, методологія, прак...: автореф. дис. … д-ра екон. наук, 08.00.03
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Актуальні проблеми хімії і хімічної технології
Недоступно
 0 из 1
Книга

Актуальні проблеми хімії і хімічної технології: Всеукр. наук.-практ. конф., 20-21 листопада 2014 р., м. Київ
НУХТ, 2014 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології плодово-ягідних медових вин підвищеної біологічної цінності
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Побережець, Віктор Іванович
Удосконалення технології плодово-ягідних медових вин підвищеної біологічної цінності: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Формування складних дисперсних систем молочного морозива з натуральними компонентами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Поліщук, Галина Євгенівна
Формування складних дисперсних систем молочного морозива з натуральними компонентами: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології очищення дифузійного соку із застосуванням додаткових хімічних реагентів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Братюк, Дмитро Володимирович
Удосконалення технології очищення дифузійного соку із застосуванням додаткових хімічних реагентів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Розроблення способів декальцинаціїї соку другої сатурації кліноптилолітами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Малишев, Віктор Олександрович
Розроблення способів декальцинаціїї соку другої сатурації кліноптилолітами: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Теорія моделювання складу солених м’ясних виробів з використанням багатофункціональних розсільних...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кишенько, Ірина Іванівна
Теорія моделювання складу солених м’ясних виробів з використанням багатофункціональних розсільних...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Удосконалення методу визначення інтенсивності теплообміну в енергоефективних системах переробки о...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пішеніна, Надія Володимирівна
Удосконалення методу визначення інтенсивності теплообміну в енергоефективних системах переробки о...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.14.06
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології виробництва солоду з використанням плазмохімічно активованої води
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ковальова, Олена Сергіївна
Удосконалення технології виробництва солоду з використанням плазмохімічно активованої води: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Розвиток брендів у маркетинговій діяльності молокопереробних підприємств
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
П'янкова, Оксана Василівна
Розвиток брендів у маркетинговій діяльності молокопереробних підприємств: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Інформаційна підтримка прийняття рішень в задачах планування багатономенклатурного харчового підп...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Харкянен, Олена Валеріївна
Інформаційна підтримка прийняття рішень в задачах планування багатономенклатурного харчового підп...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.13.06
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесів стабілізації продукції харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Леус, Руслан Миколайович
Удосконалення процесів стабілізації продукції харчових виробництв: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Теоретичні і прикладні основи формування дестинацій винного туризму
Недоступно
 0 из 1
Книга
Басюк, Дарія Іванівна
Теоретичні і прикладні основи формування дестинацій винного туризму: монографія
Зволейко Д. Г., 2014 г.
ISBN 978-617-620-143-4


Актуальні проблеми управління виноградно-виноробним комплексом
Недоступно
 0 из 1
Книга

Актуальні проблеми управління виноградно-виноробним комплексом: монографія
Зволейко Д. Г., 2014 г.
ISBN 978-617-620-140-3


Інформаційна технологія прогнозування показників якості радіозв’язку із використанням звітів змаг...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мошенський, Андрій Олександрович
Інформаційна технологія прогнозування показників якості радіозв’язку із використанням звітів змаг...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.13.06
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Кінетика термічної деструкції окремих видів біомаси як альтернативного палива
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мирошник, Марія Миколаївна
Кінетика термічної деструкції окремих видів біомаси як альтернативного палива: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.14.06
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Використання виноградних вичавок для підвищення харчової цінності цукерок з комбінованими корпусами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Каліновська, Тетяна Віталіївна
Використання виноградних вичавок для підвищення харчової цінності цукерок з комбінованими корпусами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Особливості формування вертикально інтегрованих структур за участю м'ясопереробних підприємств
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шпиг, Юлія Миколаївна
Особливості формування вертикально інтегрованих структур за участю м'ясопереробних підприємств: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Вдосконалення державної конкурентної політики на засадах парадигми конкурентоздатності харчової п...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Чернелевська, Олена Леонідівна
Вдосконалення державної конкурентної політики на засадах парадигми конкурентоздатності харчової п...: автореф. дис. … д-ра екон. наук, 08.00.03
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Маркетинг людських ресурсів та перспективи його реалізації для підприємств харчової промисловості
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Грищенко, Діана Григорівна
Маркетинг людських ресурсів та перспективи його реалізації для підприємств харчової промисловості: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025