Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Побережець, Віктор Іванович - Удосконалення технології плодово-ягідних медових вин підвищеної біологічної цінності
Побережець, Віктор Іванович - Удосконалення технології плодово-ягідних медових вин підвищеної біологічної цінності
Автореферат/Дисертація
Автор: Побережець, Віктор Іванович
Удосконалення технології плодово-ягідних медових вин підвищеної біологічної цінності : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Автор: Побережець, Віктор Іванович
Удосконалення технології плодово-ягідних медових вин підвищеної біологічної цінності : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 207854
Главный филиал
Побережець, Віктор Іванович.
Удосконалення технології плодово-ягідних медових вин підвищеної біологічної цінності : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.05 / Віктор Іванович Побережець, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2013.– 20 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння.
A 207854
Главный филиал
Побережець, Віктор Іванович.
Удосконалення технології плодово-ягідних медових вин підвищеної біологічної цінності : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.05 / Віктор Іванович Побережець, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2013.– 20 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння.