Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Нац. ун-т харч. технологій,

К списку авторов

Нац. ун-т харч. технологій,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | вперед >>
Технічна термодинаміка
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технічна термодинаміка: Метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. робіт для студ. спец. 6.090500 "Теплоенергетика", "холодильні машини і установки" заоч. форми навч.
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній


Технології бактеріальних препаратів для функціональних продуктів і біологічно активних добавок
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кігель Наталя Федорівна
Технології бактеріальних препаратів для функціональних продуктів і біологічно активних добавок: Автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 03.00.20
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Технологічна оптимізація якості вапняного молока для підвищення ефекту очищення дифузійного соку
Недоступно
 0 из 1
Книга
Гусарук Тетяна Святославівна
Технологічна оптимізація якості вапняного молока для підвищення ефекту очищення дифузійного соку: автореф. дис. ... канд. техн. наук
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Технологічне обладнання галузі
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологічне обладнання галузі: Метод. вказівки до викон. вхідного контролю знань для студ. спец. 6.091700 "Технологія цукристих речовин" і "Технологія бродильних вир-в та...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Технологічне обладнання галузі. Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання курсового ...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологічне обладнання галузі. Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання курсового ...: Для студ. спец. 7.090221 "Обладнання переробних і харчових виробництв" напряму...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній


Технологічне обладнання цукрових заводів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологічне обладнання цукрових заводів: Метод. вказівки до викон. розрахунково-графічних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія цукристих речовин" ден. форми навч.
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Технологічний інжиніринг підприємств харчової галузі
Недоступно
 0 из 1
Книга
Верхівкер, Я. Г.
Технологічний інжиніринг підприємств харчової галузі: навч. посіб. для ВНЗ
Освіта України, 2017 г.
ISBN 978-617-7366-26-2


Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник)
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник): навч.-метод. посіб., для студентів ВНЗ, що навчаються за напрямом підготовки "Харчові технології та інженерія"
Кондор, 2016 г.
ISBN 978-966-351-319-5


Технологія біологічно активних сполук. Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання кон...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія біологічно активних сполук. Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання кон...: Студ. спец. 6.091600"Біотехнологія" напряму 6.0916 "Хімічна технологія та...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Технологія вина
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія вина: метод. вказ. до подання умовно-граф. зображень в апаратурно-техн. схемах для студ. спец. 7.091704 "Технологія бродильних виробництв і виноробство"
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Технологія вина
Недоступно
 0 из 1
Книга
Валуйко Г. Г.
Технологія вина: Підручник для студ. ВНЗ
Центр навчальної літератури, 2003 г.
ISBN 966-8253-91-4


Технологія виробництва екструдованих кормів з використанням нетрадиційної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Улянич, Іван Федорович
Технологія виробництва екструдованих кормів з використанням нетрадиційної сировини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Технологія виробництва комбікормів з використанням лляних кормових екстрактів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Тракало, Тетяна Олександрівна
Технологія виробництва комбікормів з використанням лляних кормових екстрактів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Технологія вітамінів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія вітамінів: Метод. вказівки до вивчення дисципліни та викон. контр. робіт для студ. спец. 6.091600 "Біотехнологія спец. "Технологія біохімфармпрепаратів" напряму 6.0916...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній


Технологія галузі
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія галузі: Метод. вказів. до вивч. дисцип. та викон. контр. робіт: Для студ. спец. 6.091700 "Техлогія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" напряму 0917...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній


Технологія галузі
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія галузі: Метод. вказівки до викон. курс. проекту з технології хлібопекар. вир-ва для студ. спец. 6.091700 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Технологія галузі
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія галузі: Робоча програма переддипломної практики на хлібопекарських підприємствах: Для студ. спец. 7.091702 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній


Технологія гранулювання кормових сумішей на основі пшеничних висівок
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Почеп, Володимир Анатолійович
Технологія гранулювання кормових сумішей на основі пшеничних висівок: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Технологія дитячих молочних продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Скорченко, Тетяна Анатоліївна
Технологія дитячих молочних продуктів: навч. посіб. для студ. ВНЗів, які навчаються за напрямом підготовки "Харчові технології та інженерія"
НУХТ, 2012 г.
ISBN 978-966-612-116-8


Технологія екстрактів, концентратів і напоїв із рослинної сировини
Недоступно
 0 из 2
Книга
Домарецький В. А.
Технологія екстрактів, концентратів і напоїв із рослинної сировини: Підручник для студентів ВНЗ
Нова книга, 2005 г.
ISBN 966-86090-2-6


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025