Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Нац. ун-т харч. технологій,
К списку авторов
Нац. ун-т харч. технологій,
Сортувати за:заглавиюЗв'язані описи:
Автореферат/Дисертація
Шевчук Олена Юріївна
Удосконалення технології здобних виробів із заморожених напівфабрикатів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Шевчук Олена Юріївна
Удосконалення технології здобних виробів із заморожених напівфабрикатів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Залевська Надія Олексіївна
Удосконалення технології здобного печива з начинкою: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
Залевська Надія Олексіївна
Удосконалення технології здобного печива з начинкою: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Древова, Світлана Сергіївна
Удосконалення технології ігристих вин на основі регулювання комплексу поверхнево-активних речовин: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній
Древова, Світлана Сергіївна
Удосконалення технології ігристих вин на основі регулювання комплексу поверхнево-активних речовин: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Ничик Оксана Василівна
Удосконалення технології інвертних сиропів гідролізом цукрози клеровок жовтого цукру: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній
Ничик Оксана Василівна
Удосконалення технології інвертних сиропів гідролізом цукрози клеровок жовтого цукру: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Анацький, Андрій Сергійович
Удосконалення технології каротинвмісних продуктів Blakeslea trispora: автореф. дис. … канд. техн. наук, 03.00.20
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Анацький, Андрій Сергійович
Удосконалення технології каротинвмісних продуктів Blakeslea trispora: автореф. дис. … канд. техн. наук, 03.00.20
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Левківська, Тетяна Миколаївна
Удосконалення технології каротиновмісних добавок та консервованих продуктів з моркви: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Левківська, Тетяна Миколаївна
Удосконалення технології каротиновмісних добавок та консервованих продуктів з моркви: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Коваленко, Олена Артурівна
Удосконалення технології картопляних чіпсів, збагачених поліненасиченими жирними кислотами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній
Коваленко, Олена Артурівна
Удосконалення технології картопляних чіпсів, збагачених поліненасиченими жирними кислотами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Лисий, Олександр Віталійович
Удосконалення технології киселів швидкого приготування шляхом використання рослинних добавок: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Лисий, Олександр Віталійович
Удосконалення технології киселів швидкого приготування шляхом використання рослинних добавок: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Касьянова Надія Олександрівна
Удосконалення технології кисломолочних десертів на основі сметани: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
Касьянова Надія Олександрівна
Удосконалення технології кисломолочних десертів на основі сметани: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Олійник, Світлана Іванівна
Удосконалення технології кондиціювання води для лікеро-горілчаного виробництва: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Олійник, Світлана Іванівна
Удосконалення технології кондиціювання води для лікеро-горілчаного виробництва: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Мазур, Любов Сергіївна
Удосконалення технології льодяникової карамелі спеціального призначення аморфної та аморфно-пори...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Мазур, Любов Сергіївна
Удосконалення технології льодяникової карамелі спеціального призначення аморфної та аморфно-пори...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Євсеєнко Тетяна Петрівна
Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених яєчними продуктами: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній
Євсеєнко Тетяна Петрівна
Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених яєчними продуктами: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Паливода Світлана Дмитрівна
Удосконалення технології макаронних та хлібних виробів використанням харчових добавок структуроут...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
Паливода Світлана Дмитрівна
Удосконалення технології макаронних та хлібних виробів використанням харчових добавок структуроут...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Матяс, Дарія Сергіївна
Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з пониженим цукровмістом: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Матяс, Дарія Сергіївна
Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з пониженим цукровмістом: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Яценко, Ольга Володимирівна
Удосконалення технології масляних паст, стабілізованих білково-полісахаридними комплексами, з мік...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Яценко, Ольга Володимирівна
Удосконалення технології масляних паст, стабілізованих білково-полісахаридними комплексами, з мік...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Подковко, Оксана Анатоліївна
Удосконалення технології масляної пасти з технологічно-функціональними інгредієнтами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній
Подковко, Оксана Анатоліївна
Удосконалення технології масляної пасти з технологічно-функціональними інгредієнтами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Калініна Галина Петрівна
Удосконалення технології молочних напоїв на основі використання цикорію: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
Калініна Галина Петрівна
Удосконалення технології молочних напоїв на основі використання цикорію: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Рибак Ольга Миколаївна
Удосконалення технології морозива з комбінованим складом сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Рибак Ольга Миколаївна
Удосконалення технології морозива з комбінованим складом сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Басс, Оксана Олександрівна
Удосконалення технології морозива із замінниками цукру: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Басс, Оксана Олександрівна
Удосконалення технології морозива із замінниками цукру: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Храпачов, Олег Вікторович
Удосконалення технології м'ясних і м'ясомістких продуктів з використанням активного пакування: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Храпачов, Олег Вікторович
Удосконалення технології м'ясних і м'ясомістких продуктів з використанням активного пакування: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній