Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Нац. ун-т харч. технологій,

К списку авторов

Нац. ун-т харч. технологій,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | вперед >>
Удосконалення технології здобних виробів із заморожених напівфабрикатів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шевчук Олена Юріївна
Удосконалення технології здобних виробів із заморожених напівфабрикатів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології здобного печива з начинкою
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Залевська Надія Олексіївна
Удосконалення технології здобного печива з начинкою: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології ігристих вин на основі регулювання комплексу поверхнево-активних речовин
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Древова, Світлана Сергіївна
Удосконалення технології ігристих вин на основі регулювання комплексу поверхнево-активних речовин: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології інвертних сиропів гідролізом цукрози клеровок жовтого цукру
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ничик Оксана Василівна
Удосконалення технології інвертних сиропів гідролізом цукрози клеровок жовтого цукру: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології каротинвмісних продуктів Blakeslea trispora
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Анацький, Андрій Сергійович
Удосконалення технології каротинвмісних продуктів Blakeslea trispora: автореф. дис. … канд. техн. наук, 03.00.20
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології каротиновмісних добавок та консервованих продуктів з моркви
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Левківська, Тетяна Миколаївна
Удосконалення технології каротиновмісних добавок та консервованих продуктів з моркви: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології картопляних чіпсів, збагачених поліненасиченими жирними кислотами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Коваленко, Олена Артурівна
Удосконалення технології картопляних чіпсів, збагачених поліненасиченими жирними кислотами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології киселів швидкого приготування шляхом використання рослинних добавок
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Лисий, Олександр Віталійович
Удосконалення технології киселів швидкого приготування шляхом використання рослинних добавок: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології кисломолочних десертів на основі сметани
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Касьянова Надія Олександрівна
Удосконалення технології кисломолочних десертів на основі сметани: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології кондиціювання води для лікеро-горілчаного виробництва
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Олійник, Світлана Іванівна
Удосконалення технології кондиціювання води для лікеро-горілчаного виробництва: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології льодяникової карамелі спеціального призначення аморфної та  аморфно-пори...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мазур, Любов Сергіївна
Удосконалення технології льодяникової карамелі спеціального призначення аморфної та аморфно-пори...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених яєчними продуктами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Євсеєнко Тетяна Петрівна
Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених яєчними продуктами: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології макаронних та хлібних виробів використанням харчових добавок структуроут...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Паливода Світлана Дмитрівна
Удосконалення технології макаронних та хлібних виробів використанням харчових добавок структуроут...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з пониженим цукровмістом
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Матяс, Дарія Сергіївна
Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з пониженим цукровмістом: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології масляних паст, стабілізованих білково-полісахаридними комплексами, з мік...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Яценко, Ольга Володимирівна
Удосконалення технології масляних паст, стабілізованих білково-полісахаридними комплексами, з мік...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології масляної пасти з технологічно-функціональними інгредієнтами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Подковко, Оксана Анатоліївна
Удосконалення технології масляної пасти з технологічно-функціональними інгредієнтами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології молочних напоїв на основі використання цикорію
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Калініна Галина Петрівна
Удосконалення технології молочних напоїв на основі використання цикорію: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології морозива з комбінованим складом сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Рибак Ольга Миколаївна
Удосконалення технології морозива з комбінованим складом сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології морозива із замінниками цукру
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Басс, Оксана Олександрівна
Удосконалення технології морозива із замінниками цукру: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології м'ясних і м'ясомістких продуктів з використанням активного пакування
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Храпачов, Олег Вікторович
Удосконалення технології м'ясних і м'ясомістких продуктів з використанням активного пакування: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025