Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Ощипок, І. М.

К списку авторов

Ощипок, І. М.

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 1 | 2
Методика викладання у вищій школі
Недоступно
 0 из 1
Книга

Методика викладання у вищій школі: метод. вказівки та завдання до самост. роботи студ. спец. 8.14010101 "Готельно-ресторанна справа" освітньо-кваліфікац. рівня "магістр"
Вид-во Львівської комерційної академії, 2013 г.
ISBN відсутній


Кухні народів світу
Недоступно
 0 из 1
Книга

Кухні народів світу: завдання та метод. вказівки до лаб. робіт для студ. напряму підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (денна і заочна форма навч.)
Вид-во Львівської комерційної академії, 2013 г.
ISBN відсутній


Методика викладання у вищій школі
Недоступно
 0 из 1
Книга

Методика викладання у вищій школі: метод. вказівки і завдання до практ. та індивід. робіт, тести для студ. напряму підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" спец. 8.14010101...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2013 г.
ISBN відсутній


Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга

Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства: завдання та метод. вказівки до лаб. робіт для студентів товарознавчо-комерц. ф-ту спец. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2014 г.
ISBN відсутній


Методологія і організація наукових досліджень. Тексти лекцій, завдання для самостійної роботи сту...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Методологія і організація наукових досліджень. Тексти лекцій, завдання для самостійної роботи сту...: для студентів спец. 8.14010101 "Готельно-ресторанна справа"
Вид-во Львівської комерційної академії, 2014 г.
ISBN відсутній


Технологія продуктів харчування функціонального призначення
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія продуктів харчування функціонального призначення: метод. вказівки до лаборатор. робіт для студ. спец. 7.14010101 "Готельно-ресторанна справа" (денна і заочна форма навч.)
Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 г.
ISBN відсутній


Технологія продукції ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія продукції ресторанного господарства: лаб. практикум для студентів 2 курсу напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (ден. і заоч. форми навчання)
Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 г.
ISBN відсутній


Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга

Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійної роботи для студентів напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (денна та заочна...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 г.
ISBN відсутній


Харчові добавки
Недоступно
 0 из 1
Книга

Харчові добавки: метод. рек. до проведення лаборатор. робіт для студ. напряму підгот. 6.0501701 "Харчові технології та інженерія" ден. форми та заоч. форм навч.
Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 г.
ISBN відсутній


Харчові добавки
Недоступно
 0 из 1
Книга

Харчові добавки: метод. рек. до виконання контрол. робіт, тести для студ. напряму підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" ден. та заоч. форм навч.
Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 г.
ISBN відсутній


Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
Недоступно
 0 из 1
Книга

Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві: тестові завдання для студ. напряму підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (ден. та заоч. форм навч.)
Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 г.
ISBN відсутній


Барна справа
Недоступно
 0 из 1
Книга

Барна справа: завдання та метод. вказівки до лаборатор. робіт для студ. напряму підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (ден. та заоч. форм навч.)
Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 г.
ISBN відсутній


Організація ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга

Організація ресторанного господарства: метод. вказівки до практ. робіт для студ. напряму підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (денна і заочна форма навч.)
Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 г.
ISBN відсутній


Обладнання закладів ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга

Обладнання закладів ресторанного господарства: метод. вказівки до написання та оформлення курсових проектів для студентів напряму підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" (ден....
Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 г.
ISBN відсутній


Основи автоматизованого проектування
Недоступно
 0 из 1
Книга

Основи автоматизованого проектування: метод. вказівки до лаб. робіт для студентів напряму підготовки 181 "Харчові технології" (ден. і заоч. форми навчання)
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2017 г.
ISBN відсутній


Технологія харчових продуктів функціонального призначення
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія харчових продуктів функціонального призначення: метод. вказівки до лаб. робіт для студентів напряму підготовки 181 "Харчові технології" освіт. ступеня "магістр"...
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2017 г.
ISBN відсутній


Проектування і дизайн закладів ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга

Проектування і дизайн закладів ресторанного господарства: метод. вказівки до лаб. робіт, для студентів спец. 181 "Харчові технології" ден. та заоч. форм навчання
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2018 г.
ISBN відсутній


Технологія борошняних кондитерських виробів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія борошняних кондитерських виробів: метод. вказівки та завдання для самост. роботи для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти за освіт.-проф. прогр. "Готельно-ресторанна...
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020 г.
ISBN відсутній


Технологія борошняних кондитерських виробів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія борошняних кондитерських виробів: метод. вказівки та завдання до виконання лаб. робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищ. освіти за освіт.-проф. програмою...
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020 г.
ISBN відсутній


Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга
Ощипок, І. М.
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства: підручник
Растр-7, 2023 г.
ISBN 978-617-8296-04-9


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025