Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Одес. нац. акад. харч. технологій,

К списку авторов

Одес. нац. акад. харч. технологій,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | вперед >>
Удосконалення технології виробництва продуктів переробки винограду з застосуванням електромагнітн...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Оленєв Микола Володимирович
Удосконалення технології виробництва продуктів переробки винограду з застосуванням електромагнітн...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології виробництва функціональних інгредієнтів з сої
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пожіткова Лілія Георгіївна
Удосконалення технології виробництва функціональних інгредієнтів з сої: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 03.00.20
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології виробництва швидкозаморожених м'ясних напівфабрикатів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Глушков Олег Анатолійович
Удосконалення технології виробництва швидкозаморожених м'ясних напівфабрикатів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології водопідготовки для приготування напоїв з чайної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Вєтров, Дмитро Ігорович
Удосконалення технології водопідготовки для приготування напоїв з чайної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології двошарового желейного мармеладу з використанням крохмальних сиропів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Аветісян, Карине Валерівна
Удосконалення технології двошарового желейного мармеладу з використанням крохмальних сиропів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології збагачення комбікормової продукції високолізиновими добавками
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ситько Олексій Миколайович
Удосконалення технології збагачення комбікормової продукції високолізиновими добавками: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології зберігання зерна кукурудзи в полімерних зернових рукавах
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Желобкова, Марина Валентинівна
Удосконалення технології зберігання зерна кукурудзи в полімерних зернових рукавах: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.02
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології збивних кондитерських виробів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Банова Софія Іванівна
Удосконалення технології збивних кондитерських виробів: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології і розширення асортименту цукрового печива з використанням вторинних прод...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Козак Вікторія Миколаївна
Удосконалення технології і розширення асортименту цукрового печива з використанням вторинних прод...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології йогуртів функціонального призначення з використанням бета-каротину мікро...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Варанкіна Олександра Олександрівна
Удосконалення технології йогуртів функціонального призначення з використанням бета-каротину мікро...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології йогурту функціонального призначення з використанням ехінацеї пурпурової
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Крижак, Лілія Миколаївна
Удосконалення технології йогурту функціонального призначення з використанням ехінацеї пурпурової: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології комплексної переробки насіння льону з використанням ферментів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Швець Наталія Олександрівна
Удосконалення технології комплексної переробки насіння льону з використанням ферментів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 03.00.20
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології концентрованого яблучного соку
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гіджеліцький Віталій Миколайович
Удосконалення технології концентрованого яблучного соку: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології крупоутворення сортового помелу пшениці
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Давидов, Роман Сергійович
Удосконалення технології крупоутворення сортового помелу пшениці: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології м'ясних паштетів, збалансованих за жирнокислотним та вітамінним складом
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Котляр, Євгеній Олександрович
Удосконалення технології м'ясних паштетів, збалансованих за жирнокислотним та вітамінним складом: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології напою кисломолочного для дитячого харчування &quot;Біолакт&quot;
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Аверішина, Анастасія Сергіївна
Удосконалення технології напою кисломолочного для дитячого харчування "Біолакт": автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології первинної обробки та зберігання насіння гірчиці
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Черній Валентина Олександрівна
Удосконалення технології первинної обробки та зберігання насіння гірчиці: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології підготовки зерна гречки при переробці його в крупу
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Донець, Андрій Олександрович
Удосконалення технології підготовки зерна гречки при переробці його в крупу: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології підготовки зерна рису до переробки
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Соц Сергій Михайлович
Удосконалення технології підготовки зерна рису до переробки: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології підготовки зернової сировини при виробництві комбікормів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Давиденко Тетяна Михайлівна
Удосконалення технології підготовки зернової сировини при виробництві комбікормів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025