Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Банова Софія Іванівна - Удосконалення технології збивних кондитерських виробів
Банова Софія Іванівна - Удосконалення технології збивних кондитерських виробів
Автореферат/Дисертація
Автор: Банова Софія Іванівна
Удосконалення технології збивних кондитерських виробів : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній
Автор: Банова Софія Іванівна
Удосконалення технології збивних кондитерських виробів : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
А 133835
Главный филиал
Банова, Софія Іванівна.
Удосконалення технології збивних кондитерських виробів : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Софія Іванівна Банова; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2003.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.
А 133835
Главный филиал
Банова, Софія Іванівна.
Удосконалення технології збивних кондитерських виробів : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Софія Іванівна Банова; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2003.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.