Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Одес. нац. акад. харч. технологій,

К списку авторов

Одес. нац. акад. харч. технологій,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | вперед >>
Інтенсифікація та оптимізація тепломасообмінних процесів при виробництві органопрепаратів і перер...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Білонога Юрій Львович
Інтенсифікація та оптимізація тепломасообмінних процесів при виробництві органопрепаратів і перер...: Автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Інноваційні розробки Одеської національної академії харчових технологій
Недоступно
 0 из 3
Книга

Інноваційні розробки Одеської національної академії харчових технологій
ОНАХТ, 2005 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології виробництва концентрованих томатопродуктів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мазуренко Ігор Костянтинович
Удосконалення технології виробництва концентрованих томатопродуктів: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу подрібнення м'якоті кісточкових плодів та обладнання для його реалізації
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гаврилов Олександр Вікторович
Удосконалення процесу подрібнення м'якоті кісточкових плодів та обладнання для його реалізації: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Наукові основи технологій консервованих продуктів з використанням структуроутворювачів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Д'яконова Анжела Костянтинівна
Наукові основи технологій консервованих продуктів з використанням структуроутворювачів: Автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Розробка технології виробництва комбікормової продукції з використанням кормових трав для великої...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Хоренжий Наталія Василівна
Розробка технології виробництва комбікормової продукції з використанням кормових трав для великої...: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології сирів голландської групи при застосуванні мікроелементів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Михайлицька Ольга Романівна
Удосконалення технології сирів голландської групи при застосуванні мікроелементів: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Мікрохвильова обробка зерна під час руху у віброканалі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Орлова Світлана Сергіївна
Мікрохвильова обробка зерна під час руху у віброканалі: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Розробка технологій консервованих слабоалкогольних напоїв на виноградно-овочевій основі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Радіонова Ольга Вікторівна
Розробка технологій консервованих слабоалкогольних напоїв на виноградно-овочевій основі: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Інтенсифікація процесу екстрагування при виробництві розчинної кави
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ряшко Галина Михайлівна
Інтенсифікація процесу екстрагування при виробництві розчинної кави: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Розробка технології виробництва борошняних сумішей підвищеної харчової цінності
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Крошко Ольга Сергіївна
Розробка технології виробництва борошняних сумішей підвищеної харчової цінності: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Розробка технології ентеросорбентів на основі насіння льону і продуктів його переробки
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Лось Ольга Олександрівна
Розробка технології ентеросорбентів на основі насіння льону і продуктів його переробки: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 03.00.20
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології рибних консервів у томатному соусі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кушніренко Надія Михайлівна
Удосконалення технології рибних консервів у томатному соусі: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Розробка технології лактоферментованих овочевих консервованих продуктів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Холодний Леонід Павлович
Розробка технології лактоферментованих овочевих консервованих продуктів: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Розробка технології пастеризованого молока з подовженим терміном зберігання
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кручек Оксана Анатоліївна
Розробка технології пастеризованого молока з подовженим терміном зберігання: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу обробки зерна в комбінованих мийних машинах
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гончарук Ганна Анатоліївна
Удосконалення процесу обробки зерна в комбінованих мийних машинах: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Розробка технології низьколактозних молочних продуктів з використанням ферментних препаратів B-га...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Погосян Анаіт Сємівна
Розробка технології низьколактозних молочних продуктів з використанням ферментних препаратів B-га...: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Розробка технології м'ясних виробів з використанням зернових культур
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гарбуз Віктор Григорович
Розробка технології м'ясних виробів з використанням зернових культур: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Подовження строків зберігання ковбасних виробів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Поварова Наталя Миколаївна
Подовження строків зберігання ковбасних виробів: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Отримання та використання глюкозооксидази в технології харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Абдулазіз Абду Яхья Аббас
Отримання та використання глюкозооксидази в технології харчових продуктів: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 03.00.20
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025