Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,

К списку авторов

Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | вперед >>
Технологія желейних і збивних напівфабрикатів на основі драглеутворювачів білково-полісахаридної ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Григоренко, Анжеліка Миколаївна
Технологія желейних і збивних напівфабрикатів на основі драглеутворювачів білково-полісахаридної ...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Структурно-семантичні та функціональні особливості французьких інтенсифікаторів процесуальної ознаки
Недоступно
 0 из 1
Книга
Удовенко, Інна Володимирівна
Структурно-семантичні та функціональні особливості французьких інтенсифікаторів процесуальної ознаки: монографія
Лідер, 2013 г.
ISBN 978-966-2732-08-5


Формування фінансової стратегії підприємств роздрібної торгівлі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Колєснік, Тетяна Сергіївна
Формування фінансової стратегії підприємств роздрібної торгівлі: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Первинний облік товарних операцій в інформаційній системі підприємства
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Волошан, Ірина Геннадіївна
Первинний облік товарних операцій в інформаційній системі підприємства: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.09
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Розробка апарата для жарення м'яса в умовах електроосмосу
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Фарісєєв, Андрій Геннадійович
Розробка апарата для жарення м'яса в умовах електроосмосу: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Технологія м'ясних посічених виробів із використанням добавки білково-мінеральної
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Полупан, Валентин Вадимович
Технологія м'ясних посічених виробів із використанням добавки білково-мінеральної: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Удосконалення інформ...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Удосконалення інформ...: тези XI Всеукр. наук.-метод. конф., 26 вересня 2014 р.
ХДУХТ, 2014 г.
ISBN 978-966-405-338-6


Технологія напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених з використанням емульсійних систем
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Дроменко, Олена Борисівна
Технологія напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених з використанням емульсійних систем: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Технологія добавки йодобілкової та її використання у виробництві соусів емульсійного типу
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бакіров, Мюшфік Панах Огли
Технологія добавки йодобілкової та її використання у виробництві соусів емульсійного типу: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології м’ясних січених виробів шляхом використання емульгаторів ацилгліцеринної...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мурликіна, Наталя Віталіївна
Удосконалення технології м’ясних січених виробів шляхом використання емульгаторів ацилгліцеринної...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Оцінка інвестиційного потенціалу підприємств роздрібної торгівлі
Недоступно
 0 из 1
Книга
Чорна, Марина Віталіївна
Оцінка інвестиційного потенціалу підприємств роздрібної торгівлі: монографія
Серія: Управління торговельним підприємством : ресурсне забезпечення ефективності діяльності
Лідер, 2014 г.
ISBN 978-966-2732-12-2


Облік і звітність в оподаткуванні
Недоступно
 0 из 1
Книга

Облік і звітність в оподаткуванні: конспект лекцій у структурно-логічних схемах, (для студ. ден. та заоч. форм навч. за напрямом підгот. 6.030509 "Облік і аудит")
ХДУХТ, 2014 г.
ISBN відсутній


Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і т...
Нет экз.
Багатотомне видання

Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і т...: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. присвяч. 75-річчю з дня народження ректора ун-ту...
ХДУХТ, 2013 г.
ISBN відсутній


Т. Г. Шевченко: постать на тлі століть
Недоступно
 0 из 1
Книга

Т. Г. Шевченко: постать на тлі століть: тези доп. Міжвуз. наук.-практ. конф. з нагоди 200-річчя з дня народж. Т. Г. Шевченка, 5 березня 2014 р., м. Харків
ХДУХТ, 2014 г.
ISBN 978-966-405-320-1


Проблеми теорії та практики управління економічним потенціалом підприємства
Недоступно
 0 из 1
Книга

Проблеми теорії та практики управління економічним потенціалом підприємства: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 13-15 травня 2014 р., м. Харків
ХДУХТ, 2014 г.
ISBN 978-966-405-328-7


Удосконалення якості консервів із квасолі у плодоовочевому соусі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Баля, Лілія Вікторівна
Удосконалення якості консервів із квасолі у плодоовочевому соусі: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, еконо...
Нет экз.
Багатотомне видання

Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, еконо...: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених і студентів, 26 березня 2014 р., у 2 ч.
ХДУХТ, 2014 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу виробництва пектинового концентрату та його апаратурне оформлення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гузенко, Василь Володимирович
Удосконалення процесу виробництва пектинового концентрату та його апаратурне оформлення: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Технологія продукту сирного кисломолочного з використанням рослинного наповнювача емульсійного типу
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бідюк, Дмитро Олегович
Технологія продукту сирного кисломолочного з використанням рослинного наповнювача емульсійного типу: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Формування споживчих властивостей дієтичних добавок з гемовим залізом для кондитерських виробів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Акмен, Вікторія Олександрівна
Формування споживчих властивостей дієтичних добавок з гемовим залізом для кондитерських виробів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025