Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,

К списку авторов

Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | вперед >>
Формування маркетингової товарної стратегії підприємства на ринку рафінованої соняшникової олії
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Наторіна, Альона Олександрівна
Формування маркетингової товарної стратегії підприємства на ринку рафінованої соняшникової олії: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Методологія та організація бухгалтерського обліку відтворення основного капіталу
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Грінько, Алла Павлівна
Методологія та організація бухгалтерського обліку відтворення основного капіталу: автореф. дис. … д-ра екон. наук, 08.00.09
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Управління товарними запасами підприємств роздрібної торгівлі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Олініченко, Катерина Сергіївна
Управління товарними запасами підприємств роздрібної торгівлі: автореф. дис. … канд.екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування використання дієтичних добавок рослинного походження в технологіях кулінарн...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Свідло, Карина Володимирівна
Наукове обгрунтування використання дієтичних добавок рослинного походження в технологіях кулінарн...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Бухгалтерський облік винагород працівникам торговельно-виробничих підприємств
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Штик, Юлія В'ячеславівна
Бухгалтерський облік винагород працівникам торговельно-виробничих підприємств: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.09
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Управління витратами операційної діяльності підприємств ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Андрющенко, Ірина Сергіївна
Управління витратами операційної діяльності підприємств ресторанного господарства: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Організація ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга
Малюк, Людмила Петрівна
Організація ресторанного господарства: підручник
Лідер, 2016 г.
ISBN 978-966-2732-49-8


Технологія олії соняшникової капсульованої та її використання у складі салатів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Коротаєва, Євгенія Олександрівна
Технологія олії соняшникової капсульованої та її використання у складі салатів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування енергоефективних процесів і обладнання кондуктивного жарення натуральних м’...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Скрипник, Вячеслав Олександрович
Наукове обгрунтування енергоефективних процесів і обладнання кондуктивного жарення натуральних м’...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу соління риби океанічного промислу за допомогою ультразвуку та його апаратур...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Яковлєв, Олег Володимирович
Удосконалення процесу соління риби океанічного промислу за допомогою ультразвуку та його апаратур...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення якості м'ясних емульсійних виробів, збагачених на кальцій
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шурдук, Інна Володимирівна
Удосконалення якості м'ясних емульсійних виробів, збагачених на кальцій: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Управління товарними запасами підприємств торгівлі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ромащенко, Ольга Сергіївна
Управління товарними запасами підприємств торгівлі: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Обліково-аналітичні аспекти основних операцій акціонерного товариства: теорія і практика
Недоступно
 0 из 1
Книга

Обліково-аналітичні аспекти основних операцій акціонерного товариства: теорія і практика
Бровін О. В., 2016 г.
ISBN 978-617-7256-46-4


Застосування мембранних процесів у технології одержання пектинових концентратів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Застосування мембранних процесів у технології одержання пектинових концентратів: монографія
Факт, 2016 г.
ISBN 978-966-637-824-1


Жири у виробництві харчової продукції
Недоступно
 0 из 1
Книга

Жири у виробництві харчової продукції: монографія
Університетська книга, 2016 г.
ISBN 978-966-680-782-6


Маркетингова політика підприємств на ринку м'яса та м'ясопродуктів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Афанасьєва, Оксана Пилипівна
Маркетингова політика підприємств на ринку м'яса та м'ясопродуктів: автореф. дис. ... канд. екон. наук, спец. 08.00.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Інновативний розвиток обліково-аналітичного забезпечення управління підприємством: теорія, методо...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бочуля, Тетяна Володимирівна
Інновативний розвиток обліково-аналітичного забезпечення управління підприємством: теорія, методо...: автореф. дис. ... д-ра екон. наук, спец. 08.00.09
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, еконо...
Нет экз.
Багатотомне видання

Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, еконо...: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 7 квіт. 2016 р., у 2 ч.
ХДУХТ, 2016 г.
ISBN відсутній


Управління інтелектуальним потенціалом торговельних підприємств
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Носова, Тетяна Ігорівна
Управління інтелектуальним потенціалом торговельних підприємств: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Україна на шляху державотворення: історія та сучасність
Недоступно
 0 из 1
Книга

Україна на шляху державотворення: історія та сучасність: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів, м. Харків, 26 травня 2016 р., до 25-ї річниці...
ХДУХТ, 2016 г.
ISBN 978-966-405-396-6


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025