Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,

К списку авторов

Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | вперед >>
Моделювання процесів та обладнання харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Книга
Поперечний, Анатолій Микитович
Моделювання процесів та обладнання харчових виробництв: підручник, для студентів вищ. навч. закл.
Центр учбової літератури, 2018 г.
ISBN 978-611-01-0336-7


Тоталітарне суспільство як загроза розвитку демократичної держави
Недоступно
 0 из 1
Книга

Тоталітарне суспільство як загроза розвитку демократичної держави: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 18 жовтня 2018 р., до 85-річниці Голодомору в Україні
ХДУХТ, ХНУРЕ, 2018 г.
ISBN 978-966-405-464-2


Товарознавство плодоовочевих товарів, пряно-ароматичних рослин та прянощів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Льовшина, Л. Д.
Товарознавство плодоовочевих товарів, пряно-ароматичних рослин та прянощів: навч. посіб., для студентів ВНЗ
Серія: Технологія, обладнання та товарознавство харчових виробництв
Ліра-К, 2017 г.
ISBN 978-966-2174-08-3


Технологія напіфабрикатів з сиру кисломолочного на основі молока з регульованим складом сольової ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Тютюкова, Дар'я Олександрівна
Технологія напіфабрикатів з сиру кисломолочного на основі молока з регульованим складом сольової ...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Аналітична хімія та аналіз харчової продукції
Недоступно
 0 из 1
Книга
Слободнюк, Руслан Євгенійович
Аналітична хімія та аналіз харчової продукції: навч. посіб.
Кондор, 2018 г.
ISBN 978-617-7582-32-7


Жири у виробництві харчової продукції
Недоступно
 0 из 1
Книга

Жири у виробництві харчової продукції: монографія
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-782-6


Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування
Недоступно
 0 из 1
Книга

Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування: навч. посіб. для студентів ВНЗ
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-724-6


Науково-теоретичні основи процесу різання харчових продуктів водополімерним струменем та розробка...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Погребняк, Андрій Володимирович
Науково-теоретичні основи процесу різання харчових продуктів водополімерним струменем та розробка...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Технологія виробів м'ясних посічених з використанням термостабільної пружної емульсії на основі н...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Нечепуренко, Кристина Борисівна
Технологія виробів м'ясних посічених з використанням термостабільної пружної емульсії на основі н...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології діабетичних хлібобулочних виробів, збагачених функціональними інгредієнтами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шевченко, Анастасія Олександрівна
Удосконалення технології діабетичних хлібобулочних виробів, збагачених функціональними інгредієнтами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Технологія маршмелоу з використанням солюбілізованих речовин і рослинних добавок антоціанової при...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Технологія маршмелоу з використанням солюбілізованих речовин і рослинних добавок антоціанової при...: автореф. дис. … канд. техн. наук , 05.18.01
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Методологія інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Давидова, Оксана Юріївна
Методологія інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства: автореф. дис. … д-ра екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Облік і аудит за міжнародними стандартами в умовах інтеграції в світову економіку
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Асває Азаден,
Облік і аудит за міжнародними стандартами в умовах інтеграції в світову економіку: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.09
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Інноваційне управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства: методологія, тео...
Недоступно
 0 из 1
Книга
Давидова, Оксана Юріївна
Інноваційне управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства: методологія, тео...: монографія
Вид-во Іванченка І. С., 2018 г.
ISBN 978-617-7675-20-3


Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованого
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Лісовська, Тетяна Олегівна
Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованого: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з використанням плодово-овочевих кріодобавок
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шматченко, Наталя Василівна
Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з використанням плодово-овочевих кріодобавок: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Формування конкурентної стратегії підприємств ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Калєнік, Ксенія Володимирівна
Формування конкурентної стратегії підприємств ресторанного господарства: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів оліє-жирових капсульованих для кулінарної та кон...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Тищенко, Ольга Павлівна
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів оліє-жирових капсульованих для кулінарної та кон...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування та розроблення комплексної технології фруктанів і дієтичних добавок на осно...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Грушецький, Роман Іванович
Наукове обґрунтування та розроблення комплексної технології фруктанів і дієтичних добавок на осно...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі молочної сировини, одержаних шляхом ре...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі молочної сировини, одержаних шляхом ре...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025