Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,
К списку авторов
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,
Сортувати за:заглавиюЗв'язані описи:
Книга
Поперечний, Анатолій Микитович
Моделювання процесів та обладнання харчових виробництв: підручник, для студентів вищ. навч. закл.
Центр учбової літератури, 2018 г.
ISBN 978-611-01-0336-7
Поперечний, Анатолій Микитович
Моделювання процесів та обладнання харчових виробництв: підручник, для студентів вищ. навч. закл.
Центр учбової літератури, 2018 г.
ISBN 978-611-01-0336-7
Книга
Тоталітарне суспільство як загроза розвитку демократичної держави: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 18 жовтня 2018 р., до 85-річниці Голодомору в Україні
ХДУХТ, ХНУРЕ, 2018 г.
ISBN 978-966-405-464-2
Тоталітарне суспільство як загроза розвитку демократичної держави: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 18 жовтня 2018 р., до 85-річниці Голодомору в Україні
ХДУХТ, ХНУРЕ, 2018 г.
ISBN 978-966-405-464-2
Книга
Льовшина, Л. Д.
Товарознавство плодоовочевих товарів, пряно-ароматичних рослин та прянощів: навч. посіб., для студентів ВНЗ
Ліра-К, 2017 г.
ISBN 978-966-2174-08-3
Льовшина, Л. Д.
Товарознавство плодоовочевих товарів, пряно-ароматичних рослин та прянощів: навч. посіб., для студентів ВНЗ
Ліра-К, 2017 г.
ISBN 978-966-2174-08-3
Автореферат/Дисертація
Тютюкова, Дар'я Олександрівна
Технологія напіфабрикатів з сиру кисломолочного на основі молока з регульованим складом сольової ...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Тютюкова, Дар'я Олександрівна
Технологія напіфабрикатів з сиру кисломолочного на основі молока з регульованим складом сольової ...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Книга
Слободнюк, Руслан Євгенійович
Аналітична хімія та аналіз харчової продукції: навч. посіб.
Кондор, 2018 г.
ISBN 978-617-7582-32-7
Слободнюк, Руслан Євгенійович
Аналітична хімія та аналіз харчової продукції: навч. посіб.
Кондор, 2018 г.
ISBN 978-617-7582-32-7
Книга
Жири у виробництві харчової продукції: монографія
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-782-6
Жири у виробництві харчової продукції: монографія
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-782-6
Книга
Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування: навч. посіб. для студентів ВНЗ
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-724-6
Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування: навч. посіб. для студентів ВНЗ
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-724-6
Автореферат/Дисертація
Погребняк, Андрій Володимирович
Науково-теоретичні основи процесу різання харчових продуктів водополімерним струменем та розробка...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Погребняк, Андрій Володимирович
Науково-теоретичні основи процесу різання харчових продуктів водополімерним струменем та розробка...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Нечепуренко, Кристина Борисівна
Технологія виробів м'ясних посічених з використанням термостабільної пружної емульсії на основі н...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Нечепуренко, Кристина Борисівна
Технологія виробів м'ясних посічених з використанням термостабільної пружної емульсії на основі н...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Шевченко, Анастасія Олександрівна
Удосконалення технології діабетичних хлібобулочних виробів, збагачених функціональними інгредієнтами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Шевченко, Анастасія Олександрівна
Удосконалення технології діабетичних хлібобулочних виробів, збагачених функціональними інгредієнтами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Технологія маршмелоу з використанням солюбілізованих речовин і рослинних добавок антоціанової при...: автореф. дис. … канд. техн. наук , 05.18.01
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Технологія маршмелоу з використанням солюбілізованих речовин і рослинних добавок антоціанової при...: автореф. дис. … канд. техн. наук , 05.18.01
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Давидова, Оксана Юріївна
Методологія інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства: автореф. дис. … д-ра екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Давидова, Оксана Юріївна
Методологія інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства: автореф. дис. … д-ра екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Асває Азаден,
Облік і аудит за міжнародними стандартами в умовах інтеграції в світову економіку: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.09
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Асває Азаден,
Облік і аудит за міжнародними стандартами в умовах інтеграції в світову економіку: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.09
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Книга
Давидова, Оксана Юріївна
Інноваційне управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства: методологія, тео...: монографія
Вид-во Іванченка І. С., 2018 г.
ISBN 978-617-7675-20-3
Давидова, Оксана Юріївна
Інноваційне управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства: методологія, тео...: монографія
Вид-во Іванченка І. С., 2018 г.
ISBN 978-617-7675-20-3
Автореферат/Дисертація
Лісовська, Тетяна Олегівна
Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованого: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Лісовська, Тетяна Олегівна
Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованого: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Шматченко, Наталя Василівна
Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з використанням плодово-овочевих кріодобавок: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Шматченко, Наталя Василівна
Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з використанням плодово-овочевих кріодобавок: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Калєнік, Ксенія Володимирівна
Формування конкурентної стратегії підприємств ресторанного господарства: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Калєнік, Ксенія Володимирівна
Формування конкурентної стратегії підприємств ресторанного господарства: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Тищенко, Ольга Павлівна
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів оліє-жирових капсульованих для кулінарної та кон...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Тищенко, Ольга Павлівна
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів оліє-жирових капсульованих для кулінарної та кон...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Грушецький, Роман Іванович
Наукове обґрунтування та розроблення комплексної технології фруктанів і дієтичних добавок на осно...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Грушецький, Роман Іванович
Наукове обґрунтування та розроблення комплексної технології фруктанів і дієтичних добавок на осно...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі молочної сировини, одержаних шляхом ре...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі молочної сировини, одержаних шляхом ре...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній