Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Поперечний, Анатолій Микитович
К списку авторов
Поперечний, Анатолій Микитович
Сортувати за:
заглавию
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 1
Автореферат/Дисертація
Поперечний Анатолій Микитович
Наукове обгрунтування впливу механічних коливань на інтенсифікацію процесів переробки харчової си...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Поперечний, Анатолій Микитович
Сушіння харчової сировини у псевдозрідженому шарі: монографія
ДонНУЕТ, 2013 г.
ISBN 978-966-385-313-0
Недоступно
0 из 1
Книга
Поперечний, Анатолій Микитович
Моделювання процесів та обладнання харчових виробництв: підручник, для студентів ВНЗ
Центр учбової літератури, 2012 г.
ISBN 978-611-01-0335-0
Недоступно
0 из 1
Книга
Поперечний, Анатолій Микитович
Моделювання процесів та обладнання харчових виробництв: підручник, для студентів вищ. навч. закл.
Центр учбової літератури, 2018 г.
ISBN 978-611-01-0336-7
Недоступно
0 из 1
Книга
Черевко, Олександр Іванович
Процеси і апарати харчових виробництв: підручник
Світ Книг, 2015 г.
ISBN 978-9662678-15-4