Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Поперечний Анатолій Микитович - Наукове обгрунтування впливу механічних коливань на інтенсифікацію процесів переробки харчової си...
Поперечний Анатолій Микитович - Наукове обгрунтування впливу механічних коливань на інтенсифікацію процесів переробки харчової си...
Автореферат/Дисертація
Автор: Поперечний Анатолій Микитович
Наукове обгрунтування впливу механічних коливань на інтенсифікацію процесів переробки харчової си... : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній
Автор: Поперечний Анатолій Микитович
Наукове обгрунтування впливу механічних коливань на інтенсифікацію процесів переробки харчової си... : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 141298
Главный филиал
Поперечний, Анатолій Микитович.
Наукове обгрунтування впливу механічних коливань на інтенсифікацію процесів переробки харчової сировини : автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Анатолій Микитович Поперечний; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2004.– 36 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 141298
Главный филиал
Поперечний, Анатолій Микитович.
Наукове обгрунтування впливу механічних коливань на інтенсифікацію процесів переробки харчової сировини : автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Анатолій Микитович Поперечний; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2004.– 36 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.